Verander je huis in een warme cocon

Cocooning

Verander je huis in een warme cocon

premium
Decoratie en meubilair, Interieur

Cocooning, het zich binnenshuis terugtrekken om er gezelligheid op te zoeken, heeft nog niets aan aantrekkelijkheid ingeboet. Zachte kleuren, meer speelsheid, warme elementen in de vorm van een (open) haard en stoffen krijgen hun plaats in het interieur.. Zeker als de temperaturen beginnen te dalen.

De term cocooning verwijst naar een populaire manier van leven, vooral wanneer de temperaturen dalen: Alles draait om de gezelligheid, sfeer en warmte van een veilige thuishaven. Als we ’s avonds thuiskomen of onze computers dichtklappen, verlangen we naar een warm en persoonlijk nest waar we de zorgen en de drukte van overdag (voor even) achter ons kunnen laten. Onze thuis wordt een echte rustplek, voor ons alleen, maar waar uiteraard ook vrienden en familie welkom zijn. En die trend heeft uiteraard een weerslag op de manier waarop we onze huizen inrichten. Natuurlijk en ruw voor de muren De keuze…

premium

Verder lezen? Maak een gratis account aan

Wil je verder lezen? Dit artikel verscheen eerder in ons magazine maar kun je nu ook online GRATIS lezen! Log in of registreer om verder te lezen.