Quick lanceert nieuwe concepten Lounge & Loft

Nieuws

Quick Restaurants houdt zijn nieuwe decors 'Lounge' en 'Loft' boven de doopvont. Het restaurant Quick Bascule werd volledig tot Lounge omgevormd, met 3 zones voor klanten met verschillende profielen: Cosy Wellness, Express Lounge en Lounge Family.

Quick Restaurants houdt zijn nieuwe decors ‘Lounge’ en ‘Loft’ boven de doopvont. Het restaurant Quick Bascule op de Waterloose Steenweg in Elsene werd zopas volledig tot Lounge omgevormd, met 3 zones voor stadsklanten met verschillende profielen: Cosy Wellness, Express Lounge en Lounge Family.

Dit concept is baanbrekend voor dit type van restaurants. Alle materialen, van de verlichting tot de meubels over de kleuren, werden zorgvuldig uitgekozen om de klanten volledig op hun gemak te stellen.

Bij Quick voelt de klant zich thuisAnnick Van Overstraeten, Algemeen Directeur Operations Quick BeLux: “Na het concept Urban Wellness Oasis blijven we investeren in de vernieuwing van onze restaurants, zodat iedereen zich bij Quick thuisvoelt. Via de kwaliteit van onze producten en ons interieur willen we van elk bezoek aan Quick een heuse belevenis maken.”Lounge – een baanbrekend concept

Om van elk bezoek – kort of lang – een unieke ervaring te maken, behelst het Lounge¬-concept 3 stedelijke substijlen. De Cosy Wellness biedt intiemere en warmere ruimtes, met fauteuils en tafeltjes in een relaxte, gezellige sfeer. Voor gezinnen en groepjes vrienden zijn er grote tafels en hanglampen in de Lounge Family, dicht bij de speeltuin. Tot slot is er de Express Lounge met zijn hoge tafeltjes, krukken en tafels voor 2, voor snelheid in een toch ontspannend kader.

Naast Quick Bascule profiteerden ook andere Belgische restaurants van deze nieuwe interieurconcepten.

Ik ga Bouwen & Renoveren 09/2008

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels