Re-bath renoveert je badkamer op één dag

Re-bath renoveert je badkamer op één dag

Nieuws

Met het nieuwe concept Re-bath heb je op één dag tijd al een nieuwe badkamer.

Renoveren is één ding, maar de rompslomp en de chaos die erbij komen te kijken, schrikken veel mensen af. Voor de badkamer hoeft dat niet meer. Op Batibouw is in primeur het nieuwe concept Re-bath voorgesteld. Of hoe je op één dag tijd een volledig nieuwe badkamer kan installeren.

Wie een nieuwe badkamer kiest volgens het concept van Re-bath gaat eerst rond de tafel zitten met het team van designers en interieurarchitecten. Eens het ontwerp vastgelegd, wordt de volledige plaatsing en afwerking door Re-bath verzorgd. Doordat alles door één firma in orde wordt gebracht, blijft het overzichtelijk voor de klant.

Bij een Re-Bath renovatie wordt het oude bad door een nieuw bad of instapdouche vervangen. Oude tegels worden met een speciale techniek bekleed door RE-BATH wall surrounds. Ook de meubelen, het toilet en de vloeren kunnen worden vervangen door Re-bath.

De volledige renovatie/nieuwbouw van de badkamer kan op één dag worden afgerond en er is geen afbraak nodig. Doordat er geen overbodige kap- en breekwerken zijn voor het verwijderen van de oude badkamer, brengt de installatie geen stof of opspringend materiaal met zich mee.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels