Recupereer uw regenwater op een hygiënische manier met BWT

Recupereer uw regenwater op een hygiënische manier met BWT

Energie

Leidingwater vervangen door regenwater voor bepaalde toepassingen kan u heel wat geld besparen en is beter voor het milieu. Met het nieuwe plUVioPack van BWT kan u het gerecupereerde regenwater filteren zodat het vuil- en kiemvrij wordt.

Dankzij recuperatie van regenwater voor toepassingen zoals tuinirrigatie, de wasmachine, of toiletspoeling kan u heel wat besparen op uw stadswaterverbruik. Zonder filtratie kan het water echter heel onaangenaam ruiken en verkleuren. Het nieuwe plUVioPack dat BWT tijdens Batibouw voorstelt, zorgt voor een doorgedreven filtratie van vuildeeltjes. Bovendien wordt het water ook helemaal kiemvrij gemaakt dankzij uv-sterilisatie.

Regenwaterrecuperatie

Wie vandaag de dag bouwt, kan niet meer om regenwaterrecuperatie heen. In Vlaanderen en Brussel is regenwaterrecuperatie bij nieuwbouw en grondige verbouwingen dan ook verplicht. Maar ook wie hiertoe niet is verplicht, kan ontzettend veel op zijn stadswaterverbruik besparen door het juiste regenwaterrecuperatiesysteem te kiezen.

De helft van het dagelijkse leidingwaterverbruik (toilet, onderhoud en was) kan vervangen worden door gerecupereerd regenwater. Met de Pluviofilter kan het water – dat gerecupereerd wordt vanop het dak en opgeslagen wordt in een put of tank -gefilterd worden op onzuiverheden en geur- en kleurloos worden gemaakt.

Wie bovenop dit regenwaterfiltratiesysteem ook een UVio-desinfectielamp gebruikt, zuivert het regenwater ook van bacteriën en maakt het ook geschikt voor persoonlijke hygiënedoeleinden (bad en douche).

Het plUVioPack wordt voorgesteld op Batibouw. (LP)

Het plUVioPack is verkrijgbaar bij de sanitaire groothandel. Vraag ernaar bij uw BWT VIP-installateur (lijst op www.bwt.be). Richtpijs van de Pluviofilter: 129 euro, van het plUViopack (filter +UVio) : 590 euro

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels