Regel de verwarming via uw smartphone of tablet

Centrale verwarming

Somfy, bekend om zijn vele automatiseringsoplossingen in huis, gaat een samenwerking aan met fabrikant van verwarmingregelsystemen Honeywell.

Somfy, bekend om zijn vele automatiseringsoplossingen in huis, gaat een samenwerking aan met fabrikant van verwarmingregelsystemen Honeywell.

Vanaf nu is het mogelijk om met Somfy TaHoma het Evohome zoneregelsysteem van Honeywell aan te sturen overal ter wereld, waar u ook bent. Evohome is het draadloze systeem van Honeywell waarmee de bewoner de temperatuur in al zijn vertrekken/kamers apart kan regelen. Hij kan voor iedere zone apart (badkamer, slaapkamer, studeerkamer, speelkamer, woonkamer,…) de temperatuur instellen op het meest comfortabele niveau.

Voor elke zone kunt u een eigen programma instellen met wisselende temperaturen op verschillende tijdstippen. Daarnaast kunt u op elk moment temperaturen wijzigen via de radiatorthermostaat, het bedieningspaneel Evotouch of van op afstand met uw smartphone of tablet. Zo kan u meteen onverwachte situaties opvangen, als je bijvoorbeeld ‘s avonds niet naar huis gaat of net iets vroeger zult thuiskomen. De temperatuur kan altijd aangepast worden vanop afstand.

Sinds kort kan dit ook met TaHoma, want het EvoHome systeem van Honeywell werd geïntegreerd in het Home Motion concept van Somfy. Wat u hiervoor nodig heeft, is een usb-module (HGI80) die wordt aangesloten op de TaHoma box. TaHoma is de schakel die via internet draadloos in verbinding staat met het huis. Hierdoor kunt u van op afstand zonwering, rolluiken, dakramen, raamdecoratie, gordijnen, hekken en garagedeuren openen en sluiten, verlichting aansturen en dit alles via sensoren beter beheren. Voeg daar EvoHome aan toe en TaHoma kan via de EvoTouch draadloos communiceren met alle radiatorthermostaten in de woning. Het werkt zowel met klassieke radiatoren als met vloerverwarming.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels