Renovatiebeurs bouw & reno van start gegaan

Renovatiebeurs bouw & reno van start gegaan

Nieuws

In Antwerp Expo vindt van 12 tot 20 januari de renovatiebeurs bouw & Reno plaats.

Op bouw & reno kan u negen dagen lang alle mogelijke nuttige tips en advies, adressen en ideeën voor een geslaagd bouw- of verbouwproject vinden. Met voor het eerst 250 exposanten zal u in de vier hallen van Antwerp Expo alle nodige informatie vinden voor uw bouwproject. Er is informatie over alles wat de bouwsector op dit ogenblik te bieden heeft: bouwmaterialen en bouwbedrijven, keukens en badkamers, deuren, ramen, verwarming, elektriciteit, domotica, vloer- en wandbekleding, dakwerken, isolatie, zonnepanelen, open haarden, kachels, trappen, verlichting, veranda’s.

Daarnaast kan je er ook terecht voor allerhande vragen en advies van experts. Zo heeft ook Bouwunie een stand op de beurs (adviesplein, hal 1).

Particuliere bezoekers krijgen de mogelijkheid om via de website, een afspraak te maken met een vakman naar keuze onderverdeeld in 6 verschillende bouwcategorieën. Met deze tool promoot Bouwunie de vakman als de ideale adviseur. Een 20-tal leden van Bouwunie hebben zich aangemeld om de particulieren bij te staan.

Daarnaast organiseert Bouwunie we op zaterdag 12 en op zaterdag 19 januari een seminarie “Renovatie van uw buitengevel, en de na-isolatie van uw spouwmuren” specifiek voor de particulier. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels