Renson bevestigt gezondheidsschade ventilatiesystemen

Renson bevestigt gezondheidsschade ventilatiesystemen

Nieuws

Eerder deze week kwam aan het licht dat ventilatiesystemen tot heel wat gezondheidsklachten kunnen leiden. "Bij gelijk welk ventilatiesysteem kunnen zich problemen voordoen door fouten zoals een slecht ontwerp, plaatsing of onderhoud, of een combinatie daarvan", stelt Andy Camps van de XIOS Hogeschool in het artikel 'Energiezuinige woningen primeren op onze gezondheid'.

In een reactie laat de firma Renson, de Europese marktleider op het vlak van woningventilatie, weten dat de informatie in het artikel hen niet verwondert. “Wij verrichten al jaren pionierswerk om het belang van natuurlijke ventilatie te onderstrepen. Daarbij vormt een gezond binnenklimaat een absoluut streefdoel. ‘Bespaar op energie, maar niet op uw gezondheid’ is dan ook onze slogan”, stelt CEO Paul Renson.

Volgens Renson garandeert enkel een continu en gecontroleerd ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer van verse lucht en mechanische afvoer van vervuilde lucht op elk ogenblik een goede luchtkwaliteit en een gezond binnenklimaat in de woning. (EH)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels