RENSON lanceert virtuele showroom

Nieuws

EXIT 5, de gloednieuwe beleefruimte van RENSON®, kan je het hele jaar door op afspraak bezoeken. En dankzij de nieuwe virtual tour-applicatie op www.exit5.be zelfs vanuit je luie zetel. Hier worden je vragen over de ventilatie, zonwering of terrasoverkappingen van RENSON beantwoordt.

EXIT 5, de gloednieuwe beleefruimte van RENSON®, kan je het hele jaar door op afspraak bezoeken. En dankzij de nieuwe virtual tour-applicatie op

www.exit5.be

zelfs vanuit je luie zetel. Hier worden je vragen over de ventilatie, zonwering of terrasoverkappingen van RENSON beantwoordt.

Voor zij die bouw- of verbouwplannen hebben en van zin zijn om ventilatie, zonwering of terrasoverkapping te voorzien, kunnen vanaf nu langs gaan bij Exit 5. Deze gloednieuwe beleefruimte kan iedere particulier vrijblijvend bezoeken. Exit 5 staat in de eerste plaats voor EXperience, Innovation & Technology. Het is een heus ‘experience center’, een plek waar je innovatie en technologie met alle zintuigen kan beleven.

De bezoekers komen in EXIT 5 eerst terecht in een multifunctionele showroom. Rechts van deze balie bouwde RENSON® een soort minidorp met verschillende huisjes, waar particulieren kunnen kennismaken met verschillende aspecten van ventilatie en zonwering.

De bezoeker krijgt er een antwoord over alle mogelijke vragen over ventilatie – Waarom ventileren? Hoe wordt de toevoer van verse lucht geregeld? Hoe en waar gebeurt de afvoer van vervuilde lucht? Wanneer kiezen voor een akoestische raamverluchting? Wat is het voordeel van een vraaggestuurd ventilatiesysteem? – en een presentatie van de verschillende oplossingen binnen het RENSON®-gamma. Bovendien kan je er ervaren wat ventilatie voor een gebouw kan betekenen.

In EXIT 5 wordt er ook aangetoond waarom volgens RENSON buitenzonwering de beste oplossing is om oververhitting op zonnige dagen te vermijden. Of hoe met een doordachte zonwering energie kan worden bespaard. Je krijgt er ook een overzicht van de vele mogelijke zonweringoplossingen en ervaart met alle zintuigen wat de effecten van zonwering zijn.

In het buitengedeelte van EXIT 5 ontdek je het gamma terrasoverkappingen van RENSON.

Praktisch: echt of virtueel bezoek

EXIT 5 bezoeken kan van maandag tot vrijdag van 8.00 u. tot 18.00 u. en op zaterdag van 9/00 u. tot 12.00 u. Een bezoek is uiteraard vrijblijvend, maar om zeker te zijn dat een medewerker je persoonlijk kan rondleiden, maak je best een afspraak via 056 62 96 87.

Je vindt EXIT 5 langs de E-17 Kortrijk – Gent, aan de hoofdzetel van RENSON®.

Meer info over EXIT 5 vind je eveneens op www.exit5.be. Daar kan je sinds kort trouwens ook een virtueel bezoek aan EXIT 5 van RENSON® brengen. Open de virtual tour-applicatie door de tab ‘360’ bovenaan de website aan te klikken. (LP)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels