Roularta neemt bladen Beter bouwen & verbouwen / Tu bâtis, je rénove over

Roularta neemt bladen Beter bouwen & verbouwen / Tu bâtis, je rénove over

Immo, Nieuws

Roularta Media Group heeft een akkoord bereikt met uitgeverij Produpress voor de overname van de maandbladen 'Beter bouwen & verbouwen / Tu bâtis, je rénove'. Beide magazines bieden praktische antwoorden op alle vragen die (toekomstige) bouwers en verbouwers zich stellen.

Roularta Media Group heeft een akkoord bereikt met uitgeverij Produpress voor de overname van de maandbladen ‘Beter bouwen & verbouwen / Tu bâtis, je rénove’. Beide magazines bieden praktische antwoorden op alle vragen die (toekomstige) bouwers en verbouwers zich stellen.

‘Beter bouwen & verbouwen’ en zijn Franstalige tegenhanger ‘Tu bâtis, je rénove’ werden in maart 1982 gelanceerd. Beide magazines gaan er prat om praktische antwoorden te bieden op alle vragen die (toekomstige) bouwers en verbouwers zich kunnen stellen. Dan hebben we het over technische, juridische, financiële en administratieve kwesties. Daarnaast komen ook onderwerpen als doe-het-zelven, tuinieren en het onderhoud van de woning aan bod.

Via de maandbladen ‘Ik ga Bouwen en Renoveren/Je vais Construire et Rénover’ is Roularta al sterk vertegenwoordigd op de markt van de bladen voor bouwers en verbouwers. Deze twee titels zijn zowel inspirerend als praktisch. ‘Ik ga Bouwen en Renoveren/Je vais Construire et Rénover’ helpen (toekomstige) bouwers en verbouwers inzicht te krijgen in onder meer de gebruikte technieken en materialen, voor- en nadelen van bouwmethodes, maar de magazines tonen ook mooie fotoreportages van realisaties van architecten.

Via deze overname wordt Roularta Media Group de onbetwiste marktleider van bladen voor de bouwers en verbouwers in beide landsgedeelten. Op dit moment verschilt de inhoud van beide bladen niet veel. Daarom wil Roularta vanaf nu deze twee bladen beter positioneren volgens hun eigen sterktes. ‘Ik ga Bouwen en Renoveren’ zal zich dan richten op de kernwoorden architectuur, techniek en design. Terwijl ‘Beter bouwen & verbouwen’ voor duurzaamheid, betaalbaarheid en zelf bouwen zal staan. Hoofdredacteur van ‘Ik ga Bouwen en Renoveren’ Eric Cloes zal ook de taak van hoofdredacteur voor ‘Beter bouwen & verbouwen’ op zich nemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels