Outdoor

De juiste vloer voor jouw dakterras

Droom je van een zonnig plekje op je dak om in alle rust te ontspannen? Met de juiste vloer maak je van elk dakterras een hemel op aarde.

Lees meer …

10 X duurzame tuinmeubels

Ook in de tuin kan je het milieu een handje helpen. Niet alleen zorgen je planten en bomen voor frisse lucht, ook tuinmeubels kunnen je voetafdruk verlagen. Kies voor duurzaam design en draag je steentje bij. Sommige winkels aanvaarden bovendien ecocheques dus je hoeft je niet blauw te betalen om groen te zijn.

Lees meer …

Buitenverlichting en -verwarming

Meer over Buitenverlichting en -verwarming
Buitenverlichting en -verwarming

Buitenverlichting: hoe pak je het aan?

Licht op het terras, in de tuin en rond de woning zorgt niet alleen voor meer veiligheid en comfort, het laat ons toe om langer te genieten van een warme zomeravond.

Lees meer …

Hekken en poorten

Meer over Hekken en poorten
Hekken en poorten

Zo laat je de garagepoort esthetisch verdwijnen in de gevel

De garagepoort is jarenlang een esthetische doorn in het oog geweest. Vandaag hoeft dat niet meer en kan u ze zelfs tot de eyecatcher van uw woning omtoveren. De oplossing daarvoor is de integratie van de sectionale poort in de gevelbekleding. Strak, modern, functioneel en bovendien een Belgisch exportproduct.

Lees meer …

Vijvers en zwemvijvers

Meer over Vijvers en zwemvijvers
Vijvers en zwemvijvers

Principe natuurlijk zwembad onder de loep

Het concept 'zwemvijver' is zo'n twintigtal jaar geleden in Oostenrijk ontstaan. De zwemvijver biedt een andere kijk op het zwembad: zwemmen in een natuurlijke en ecologische omgeving, zonder het gebruik van chloorhoudende chemische producten.

Lees meer …
Pagina 1 van 13