Outdoor

Veranda of aanbouw: beide bouwmethodes vergeleken

Wie zijn woning wil vergroten kan kiezen tussen een veranda of een uitbouw. Wij zetten de voor-en nadelen op een rijtje en geven enkele praktische tips.

Lees meer …

10 X duurzame tuinmeubels

Ook in de tuin kan je het milieu een handje helpen. Niet alleen zorgen je planten en bomen voor frisse lucht, ook tuinmeubels kunnen je voetafdruk verlagen. Kies voor duurzaam design en draag je steentje bij. Sommige winkels aanvaarden bovendien ecocheques dus je hoeft je niet blauw te betalen om groen te zijn.

Lees meer …

Buitenverlichting en -verwarming

Meer over Buitenverlichting en -verwarming
premium
Buitenverlichting en -verwarming

Een goede buitenverlichting? Zo ga je te werk

Up-wandarmaturen (met licht dat naar boven schijnt) zijn prachtig om je gevel uit te lichten, maar hebben zo goed als geen nut bij de doeltreffende verlichting van je buitenruimte. Hetzelfde geldt voor halogeenspots die niet alleen je gasten verblinden maar ook enkel en alleen je terras verlichten… Een goed verlichtingsplan…

Lees meer …

Hekken en poorten

Meer over Hekken en poorten
Hekken en poorten

Zo laat je de garagepoort esthetisch verdwijnen in de gevel

De garagepoort is jarenlang een esthetische doorn in het oog geweest. Vandaag hoeft dat niet meer en kan u ze zelfs tot de eyecatcher van uw woning omtoveren. De oplossing daarvoor is de integratie van de sectionale poort in de gevelbekleding. Strak, modern, functioneel en bovendien een Belgisch exportproduct.

Lees meer …
Nieuws

Uw beton is geld waard

De Vlaamse regering trekt, op initiatief van Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege, 5 miljoen euro uit voor de “ontharding” van Vlaanderen. Concreet betekent dit dat je geld krijgt om je beton of asfalt te vergroenen.

Lees meer …
Pagina 1 van 13