Ruwbouw

premium

Stap voor stap isoleren langs binnen

Soms is isoleren langs de binnenzijde de enige oplossing om de energieprestatie van een gebouw te verbeteren. Maar ga daarbij niet ondoordacht te werk! De techniek vraagt om de nodige omzichtigheid. Een grondig vooronderzoek en zorgvuldige uitvoering zijn de enige sleutels tot succes.

Lees meer …
Dakdekking

Hoe hou je een dakgoot proper?

In dakgoten hoopt zich snel vuil op (bladeren, mos, takjes...)Worden ze niet jaarlijks gereinigd, dan groeien er zelfs na verloop van tijd kruidige planten en heesters in. Onze tips voor een propere dakgoot.

Lees meer …
premium
Duurzaam bouwen

Isoleren met hernieuwbare materialen

Door onze gebouwen in te pakken met een dikke laag isolatie stijgt niet alleen het wooncomfort, maar daalt tegelijk onze energiefactuur en dus ook onze impact op het milieu. Je kan de milieu-impact echter nog verder terugdringen door bijvoorbeeld gebruik te maken van hernieuwbare materialen. Geïnteresseerd? Met dit artikel helpen we je alvast op weg!

Lees meer …
premium
Ruwbouw

En wat met dunne reflecterende isolatie?

Dunne reflecterende isolatie bestaat uit een aantal verschillende lagen: centraal bevindt zich een laagje soepel schuim of vilt van synthetische of natuurlijke oorsprong, aan de buitenzijde twee lagen reflecterende folie.

Lees meer …

Kelders en funderingen

Meer over Kelders en funderingen
premium
Ruwbouw

Waarom uw kelder isoleren?

Bouwpercelen worden steeds kleiner, bouwkosten lopen steeds hoger op. En dus worden nieuwbouwprojecten steeds beperkter in oppervlakte, terwijl onze behoefte aan ruimte dezelfde blijft of zelfs toeneemt. Er wordt dan ook getracht elke vierkante meter te benutten. Zo profileren kelders zich stilaan als waardevolle ruimtes, die zelfs als leefkamers worden ingericht.

Lees meer …
Materialen

Uw beton online bestellen: eenvoudig, efficiënt en voordelig

Of u nu een particulier of een bouwprofessional bent, u droomt er allemaal van om uw renovatie- of bouwproject zo goed mogelijk te kunnen beheren: tijdmanagement, informatiemanagement, kostenbeheer... Maar tussen droom en werkelijkheid is er vaak een kloof, die nu overbrugd kan worden. Beton, bijvoorbeeld, waar en wanneer u maar wilt!

Lees meer …

Riolering en waterbehandeling

Meer over Riolering en waterbehandeling
Riolering en waterbehandeling

Gebruik meer regenwater

Naast energiezuinigheid is het bewust en verstandig omgaan met water een aspect van duurzaam wonen en leven. Waarom kostbaar drinkwater verspillen aan de wc of het wassen van de auto als dit ook met gratis regenwater kan?

Lees meer …
Pagina 1 van 47