Santana lanceert waterresistente klikvloer

Santana lanceert waterresistente klikvloer

Vloeren en plinten

Met de collectie 'Hydroclic' voet Santana een opmerkelijke vernieuwing toe aan hun bestaande assortiment. Deze vloeren zijn makkelijk te plaatsen en zijn goed bestand tegen water. Hierdoor kan je makkelijk kiezen voor vinylvloer met parketmotief in de badkamer.

Met de collectie ‘Hydroclic’ voet Santana een opmerkelijke vernieuwing toe aan hun bestaande assortiment. Deze vloeren zijn makkelijk te plaatsen en zijn goed bestand tegen water. Hierdoor kan je makkelijk kiezen voor vinylvloer met parketmotief in de badkamer.

Deze nieuwe lijn binnen het gamma van Santana is uiterst geschikt voor badkamers of keukens. Zo is de vloer waterbestendig door een supersterke vinyllaag van 1,2 mm dik en drie lagen watergedragen PU-vernis. Deze combinatie zorgt er vervolgens ook voor dat het erg kras- en slijtbestendig is. De collectie bestaat in totaal uit vijftien verschillende dessings: veertien realistische houtdesigns en een met een uitstraling van blauwsteen.

Geen breekwerken

Wie een vloer renoveert, hoeft met deze ‘Hydroclic’-collectie de oude vloer niet uit te breken. Zo heeft de vloer een dikte van amper vijf millimeter. Ook het installeren is er makkelijk: je hoeft de afzonderlijke planken enkel maar in elkaar te klikken.

Adviesprijs: vanaf 44,90 euro. Meer info via www.santana.be

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels