Schakel hulp in

Schakel hulp in

niet importeren

Op je eentje een verhuis doen, is haast onbegonnen werk. Vraag daarom bij familie en vrienden na wie tijd heeft om een handje toe te steken.

Op je eentje een verhuis doen, is haast onbegonnen werk. Vraag daarom bij familie en vrienden na wie tijd heeft om een handje toe te steken.

Heb je veel zware meubels, woon je enkele verdiepingen hoog, heb je geen bestelwagen of zijn er andere problemen waar je geen raad mee weet? Dan kan je een professionele verhuisfirma inschakelen.

Het aanbod van verhuisfirma’s is doorgaans heel breed. Je kan de hele verhuis aan ze toevertrouwen – van het inpakken van spullen en het demonteren van meubels tot het opnieuw uitpakken en monteren – of je kan een deel zelf voor je rekening nemen. Uiteraard zal de hoeveelheid werk die je vraagt deels het tarief bepalen.

Het andere deel wordt bepaald door het aantal kamers, de hoeveelheid en de grootte van het materiaal, de aanwezigheid van voorwerpen die een bijzondere behandeling vragen (denk bijvoorbeeld aan kostbaar antiek), en de afstand tussen je oude en nieuwe woning. Gemiddeld ligt de prijs van een verhuisfirma tussen de 250 en 1.000 euro.

Tijdens een verhuis kan altijd iets mislopen – het is daarom belangrijk om steeds met een correcte firma samen te werken die goed is verzekerd. Die garanties krijg je bij een erkende firma, die voldoet aan de wettelijke voorschriften inzake vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.

Deze bedrijven zijn lid van de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV) en herken je aan het ‘Official Movers’-logo. Op de website van de BKV vind je de adressen van alle Belgische, erkende verhuisfirma’s.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels