Schouwloze wanddampkamp wint iF Award

Actualiteit, Nieuws

Franke viel in de prijzen met de nieuwste zwevende wanddampkap Mythos Plus. Het schouwloze ontwerp met zwart- of witglazen frontpaneel werd door de jury bekroond met een iF product design award 2016.

Vergeet de klassieke schouwdampkap. Hier komt Mythos Plus, de schouwloze wanddampkap met zwart- of witglazen frontpaneel die Franke lanceert. Het zwevende afgeschuinde glazen paneelvlak waarachter alle techniek zit weggewerkt, geeft je alle ruimte om ongehinderd te kokerellen zonder het minste risico dat je je hoofd stoot.

A+

De 90 cm brede Mythos Plus is uitgerust met een filtersysteem met actieve koolstof dat alle geuren en dampen absorbeert en de opgezogen lucht zuivert. Doordat er geen contact met de buitenlucht is, gaat er bij de gesloten kringloopwerking geen warmte verloren. Het maakt de dampkap zeer geschikt voor plaatsing in lage-energie en passiefwoningen. Ook wanneer er geen afvoermogelijkheid naar buiten is, vormt deze schouwloze wanddampkap een interessante oplossing.

Dat Mythos Plus over een energie-efficiëntielabel A+ beschikt, is onder meer te danken aan de ultrazuinige motortechnologie die Franke ontwikkelde en de dimbare ledverlichting. De ‘brushless’ motortechniek zorgt bovendien voor een stille afzuiging.

De aanbevolen verkoopprijs van de 90 cm brede schouwloze wanddampkap Mythos Plus bedraagt € 1.250, exclusief 6 of 21% btw. Voor meer informatie of het adres van een verkooppunt in je buurt kan je surfen naar www.franke.be. (EK)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels