Schrijf je in op onze nieuwsbrief en maak kans op een tado° V3 + Slimme thermostaat t.w.v. €199,99!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en maak kans op een tado° V3 + Slimme thermostaat t.w.v. €199,99!

Wedstrijden

[Deze wedstrijd is afgelopen] De lente doet opnieuw haar intrede: dagen worden weer langer, temperaturen stijgen boven het vriespunt en een zachte wind waait door de huizen. Om deze wind en het luchtcomfort van uw woning te controleren, brengt tado° een slimme thermostaat die via een app te bedienen is. Bovendien maak je zelfs kans op een starterskit!

tado°, toonaangevend merk op het gebied van intelligent klimaatbeheer voor uw huis, voegt met haar nieuwe V3+ productlijn een opmerkelijke vernieuwing toe aan haar bestaande assortiment. De Smart Thermostaten voor verwarming en koeling, werken als uw klimaat assistent, met tal van handige skills. Dankzij de nieuwe V3+ lijn bent u aan de hand van een gloednieuwe app  in staat op een intuïtieve manier te communiceren met uw woning. Uw persoonlijke assistent geeft concreet en toepasbaar advies hoe uw luchtcomfort te optimaliseren en biedt inzicht in het luchtklimaat van de woning.

Hoe kans maken op een V3+ Slimme Thermostaat Starterskit?

Wil jij graag een tado° starterskit bemachtigen? Vul onderstaand formulier in, schrijf je in op onze nieuwsbrief en wie weet komt deze slimme thermostaat binnenkort gratis en voor niets jouw weg op. De wedstrijd loopt tot en met 10 april 2019. De winnaars worden persoonlijk verwittigd per e-mail. Lees hier het wedstrijdreglement en ons privacybeleid.

Helaas, de wedstrijd is verlopen.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels