Schrijf je in voor de bis architectuurwedstrijd

Nieuws

Voor het achtste jaar op rij organiseert bis haar architectuurwedstrijd (voor professionelen). Dit jaar gaat de organisatie op zoek naar concepten die energie- en mobiliteitsproblemen oplossen.

Een woning moet aan andere eisen voldoen in de winter dan in de zomer, ‘s nachts is anders dan overdag én woning heeft andere behoeften in een stedelijke omgeving dan op het platteland. Bovendien moeten we af van het idee dat een huis een van de buitenwereld afgeschermd eiland is.

Een privé- zowel als een meergezinswoning moet toegankelijk zijn voor invloeden van buitenaf, er moet een doorstroming zijn op vele vlakken. Nog altijd hebben woningen zelden of nooit goede voorzieningen om fietsen te stallen. Naast private delen heeft een woning ook publieke vertrekken die anders opgevat, anders bereikbaar, anders verwarmd én dus ook anders (of zelfs helemaal niet) geïsoleerd zijn.

De organisatie van de bis-beurs gaat dus op zoek naar architecturale projecten waarin aanpassingen zijn doorgevoerd om te voldoen aan energie- en mobiliteitseisen.

Ben je architect en wil je je project aan de buitenwereld tonen? Aarzel niet langer en schrijf je in op de architectuurwedstrijd van bis-beurs. De uiterste inzenddatum is vrijdag 29 april 2016.

Wat mag je verwachten indien je verkozen wordt?

De winnende projecten worden aan het grote publiek bekendgemaakt via verschillende kanalen:

• Persconferentie op bis-beurs begin oktober 2016.

• Media-aandacht in tijdschriften, kranten en andere media. Een uitgebreid artikel in de beursgids die wordt verspreid op 250.000 exemplaren.

• Een tentoonstelling van de winnende projecten tijdens bis met foto’s en video-interviews.

Een unieke kans om je werk in de belangstelling te brengen dus. Meer informatie nodig over de inschrijvingsprocedure? Neem onmiddellijk contact met Sylvie Buydaert van Artexis Easyfairs, T +32 (0)9 241 93 73, sylvie.buydaert@artexis.com

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels