Schrijf u nu in voor de Nationale Nieuwbouwdag!

Nieuws

Voor het twaalfde jaar op rij organiseert Ik ga Bouwen in samenwerking met de Confederatie Bouw de Nationale Nieuwbouwdag. Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht.

Voor het twaalfde jaar op rij organiseert het magazine Ik ga Bouwen in samenwerking met de Confederatie Bouw op zondag 25 oktober 2009 tussen 10 en 18 uur de inmiddels traditioneel geworden Nationale Nieuwbouwdag.

In meer dan 50 woningen, waarvan ongeveer de helft naar aanleiding van deze dag uitzonderlijk de deuren voor het grote publiek openstelt, worden de bezoekers verwelkomd door bouwondernemingen die hen er hun knowhow willen voorstellen.

Tot de deelnemende projecten behoren zowel recente constructies als lage-energiewoningen en passiefhuizen, stuk voor stuk woningen die zich onderscheiden door eigentijdse oplossingen zoals een goede isolatie, de productie van alternatieve of nieuwe energie, een inrichting die rekening houdt met de oriëntatie van de woning, enz.

De verantwoordelijken van de bouwfirma’s en de bouwheren zullen ter plaatse aanwezig zijn om hun ervaringen te delen en uw vragen te beantwoorden. Indien u zelf bouwplannen heeft, ook al bestaan die nog maar uitsluitend op papier, vormt deze dag de ideale gelegenheid om uw plannen eventueel voor te leggen aan vakmensen en, wie weet, samen met hen een persoonlijke oplossing uit te werken waarvan u al zo lang droomt.

Gratis brochure

Naar aanleiding van de Nationale Nieuwbouwdag werd ook een gedetailleerde programmabrochure uitgegeven.

Hierin vindt u een volledig overzicht van de deelnemende woningen en bouwondernemingen, evenals een beschrijving van elke woning en een wegbeschrijving om er gemakkelijk te geraken. Deze brochure wordt gratis verdeeld bij het oktobernummer van het magazine Ik ga Bouwen dat vanaf 24 september 2009 in de dagbladwinkel ligt.

Schrijf u nu in!

Op de website kunt u zich alvast inschrijven voor de Nationale Nieuwbouwdag.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels