Scoor een cashback bij je bezoek aan een Wienerberger showroom

Scoor een cashback bij je bezoek aan een Wienerberger showroom

Actualiteit

Heb je bouw- of renovatieplannen, maar loopt de materiaalkeuze niet zo vlot? Ga dan eens langs in de Wienerberger showroom in Londerzeel of Kortrijk. Daar kun je een groot aanbod aan duurzame gevelstenen, kleidakpannen, binnenmuurstenen en kleiklinkers ontdekken in een uniek kader. Je krijgt er technisch inzicht en kunt de materialen eindeloos combineren. Van 24 februari tot en met 23 maart loont een bezoek aan een showroom dubbel, dan maak je ook kans op een terugbetaling tot 325 euro.

De Wienerberger showrooms boden al menig architect en bouwheer de nodige inspiratie en inzichten voor hun bouwproject. Het unieke concept verzamelt 600 verschillende gevelstenen, kleidakpannen, binnenmuurstenen en kleiklinkers onder één dak. Op een speciale display kun je in alle rust en vrijheid alle mogelijke combinaties testen. Dat tot in de kleinste details, zoals de mortelkleur. Ben je daarmee nog niet overtuigd, neem dan in de stalenafdeling de producten die je bevallen mee naar huis om ze in alle rust te beoordelen. Zie je de materialen liever een keertje in een waarheidsgetrouwe situatie? De toonzaalmedewerkers geven je graag een overzicht met relevante referentieadressen.

Leren over techniek en innovaties

Naast inspiratie doe je in de showrooms ook technisch inzicht in de constructieve en esthetische oplossingen op. Je leert er de laatste innovaties kennen zoals de Elignia gevelsteencollectie, de Stormpan Vario 18 en Passaqua waterpasserende kleiklinker. Verder kun je je licht opsteken in de renovatiecorner en krijg je technisch advies en documentatie. Niet alleen over de producten zelf, maar ook over EPB, BEN-bouwen en andere bouwthema’s. Kortom, de Wienerberger showrooms in Londerzeel en Kortrijk zijn het vertrekpunt voor een doordacht bouwproject.

Stevige korting voor een duurzame keuze

Nog niet genoeg redenen om naar Kortrijk of Londerzeel te trekken? Maak dan tussen 24 februari en 23 maart ruimte in je agenda voor een bezoek aan een showroom – dat kan zelfs op zaterdag – en neem meteen deel aan onze geschenkbonnenactie. Resulteert jouw bezoek binnen het jaar in de aankoop van keramische materialen uit het Wienerberger-aanbod, dan kan je dat tot €325 voordeel opleveren. Zo is er een terugbetaling van €125 op gevelstenen en gevelsteenstrippen van Terca en Desimpel, van €125 op kleidakpannen van Koramic en van nog eens €75 bij de aankoop van Wienerberger kleiklinkers.

In samenwerking met Wienerberger

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels