Selfmatic opent vestiging in Maldegem

Selfmatic opent vestiging in Maldegem

Nieuws

In oktober opent Selfmatic zijn twaalfde vestiging in Maldegem. Net zoals de andere filialen beschikt Selfmatic Maldegem over een ruime, moderne showroom waarin u de zelfbouw installaties kan bekijken, een afhaalmagazijn waar de meeste onderdelen en installatiemateriaal voorradig zijn, en een leslokaal waar u als klant gratis de kneepjes van het vak leert.

Verwarming, sanitair en elektriciteit zijn de onmiskenbare basis voor het dagelijks comfort maar er is veel meer. Ventilatie, regenwaterrecuperatie, domotica, energiebesparing, … het zijn stuk voor stuk technieken die overwogen moeten worden of zelfs voorgeschreven zijn, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Zelfbouw met begeleiding Selfmatic kan terugblikken op 50 jaar ervaring met het principe van stap per stap deskundige begeleiding voor wie zelf de technische installatie(s) van zijn woning wil plaatsen. Wie zelf de handen uit de mouwen steekt, bespaart trouwens heel wat geld, terwijl de kwaliteit van de installaties hetzelfde niveau haalt als wanneer men de werken zou uitbesteden. Meer dan 100.000 tevreden klanten ondervonden de zekerheid van een geslaagd resultaat door begeleiding op maat.

Elke technische installatie begint met een grondige planning. Op basis van het plan van de woning maakt de Selfmatic specialist gratis een warmtestudie en offerte op maat. Een voorbereidende opleiding maakt de klant snel vertrouwd met de installatie. Elk bouwpakket wordt afgeleverd met een duidelijke montagehandleiding en technische documentatie. Hoewel Selfmatic focust op het zelf plaatsen van de installatie, wordt de klant nooit aan zijn lot overgelaten. In elke fase staan onze technici paraat om waar nodig te adviseren en te assisteren. Na voltooiing van de werken wordt de installatie gecontroleerd en in dienst gesteld.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels