SimplyU: creëer uw ideale badkamer

Nieuws

Unieke online configurator geeft een nieuwe dimensie aan het samenstellen van badkamers.

Ideal Standard International, een toonaangevende leverancier van vernieuwende designoplossingen voor de badkamer, lanceert vandaag de online configurator SimplyU, een instrument dat een nieuwe virtuele dimensie geeft aan persoonlijke badkamerinrichtingen.

Deze unieke configurator vertegenwoordigt de visie van Ideal Standard International: het digitale tijdperk invoeren in de badkamer, een ruimte creëren waar men volop kan genieten en ontspannen. Dit instrument verleent consumenten de mogelijkheid een persoonlijke invulling te geven aan de nieuwe en reeds bekroonde SimplyU collectie en voorziet bovendien professionals van technische informatie.

Unieke online configurator

De online configurator zal de manier waarop consumenten hun badkamer kiezen en samenstellen grondig veranderen. Deze tool kan eenvoudig worden gebruikt via het internet en biedt de mogelijkheid verschillende combinaties van wastafels, kranen en accessoires, meubelen en stijlen te selecteren uit de SimplyU collectie van Ideal Standard, ontworpen door het prijswinnende Duitse ontwerpbureau Artefakt.

Deze gebruiksvriendelijke online configurator, maakt uw eigen ontwerp levendig en biedt tegelijkertijd bijpassende badkamermeubelen en accessoires aan. Professionals, zoals architecten en ontwerpers, kunnen de gegenereerde 2D- en 3D-schaaltekeningen downloaden in DXF-formaat.

Individualiteit in de badkamer

De SimplyU collectie van Ideal Standard is opgebouwd rond vier verschillende stijlen, variërend van minimalistisch en functioneel tot zacht en emotioneel in de designs clear, natural, dynamic en intensive. SimplyU is een nieuw en uniek concept waarmee consumenten hun eigen badkamer kunnen samenstellen. Hun persoonlijkheid kan hiermee tot uiting komen. Filip Van der Linden, vice-president van EMEA en category leader ceramics bij Ideal Standard International zegt hierover: “Wij begrijpen dat consumenten het soms moeilijk vinden om een nieuwe badkamer te kiezen. We vinden het belangrijk hen zo goed mogelijk te helpen bij het maken van hun keuzes en hen de mogelijkheid te bieden hun ultieme badkamer te creëren. We willen dat consumenten hun persoonlijkheid in hun badkamer kunnen weerspiegelen. De SimplyU configurator is ons eerste online instrument dat die mogelijkheid biedt. Wij beschouwen deze tool als een middel om ons uitgebreide productassortiment af te stemmen op de voorkeuren van de consument.”

Handig en eenvoudig

Het internationale SimplyU concept van Ideal Standard biedt unieke gepersonaliseerde designoplossingen voor de badkamer, gebaseerd op individuele keuzes en smaken. De SimplyU collectie bevat 25 keramische wastafels, 24 meubelen, 14 kranen, 4 spiegels uitgerust met digitale tijds- en datumaanduiding en optioneel geïntegreerde badkamer- accessoires zoals verlichting en handdoekhouders. De collectie is verkrijgbaar in wit, men heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor de Ideal-plus afwerking voor eenvoudige reiniging. Meubelen zijn verkrijgbaar in witte en bruine hoogglanslak en in een walnoothouten afwerking. SimplyU beschikt over een aantal productinnovaties zoals Ideal Flow, het overloopsysteem dat de overloopgaten in wastafels overbodig maakt. Zodra een bepaald waterniveau wordt overschreden zet het Ideal Flow systeem de automatische opening van de waterstop in werking waardoor de wastafel niet overloopt.

Met behulp van de SimplyU online configurator kunnen gebruikers snel en eenvoudig producten uit de volledige SimplyU collectie kiezen en de gekozen producten onmiddellijk visualiseren. Vervolgens kunnen ze hun favoriete stijl selecteren, bijpassende meubelen en accessoires kiezen en onmiddellijk zien hoe hun badkamer er uiteindelijk zal uitzien. Surf naar www.idealstandard.be/simplyu en ontdek het zelf.

Extra

Fact Sheet

SimplyU – creëer uw ideale badkamer via een eenvoudige muisklik
• Het SimplyU concept van Ideal Standard biedt unieke gepersonaliseerde designoplossingen voor de badkamer, gebaseerd op individuele keuzes en smaken.
• SimplyU werd gecreëerd door het prijswinnende Duitse ontwerpbureau Artefakt en werd al bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award 2008.
• SimplyU is uitgerust met een unieke configurator die de visie van het bedrijf vertegenwoordigt: het digitale tijdperk invoeren in de badkamer. De configurator is online beschikbaar.
• Met behulp van de configurator van SimplyU’ kunnen consumenten hun eigen badkamer samenstellen, gebaseerd op individuele keuzes en smaken.
• SimplyU geeft consumenten de mogelijkheid verschillende stijlen te combineren. De configurator is een gebruiksvriendelijk instrument dat de gekozen ontwerpen tot leven brengt en een selectie bijpassende badkamermeubelen en accessoires aanbiedt.
• SimplyU is gebaseerd op vier verschillende stijlen, variërend van minimalistisch en functioneel tot zacht en emotioneel in de designs clear, natural, dynamic en intensive.
• SimplyU beschikt over een aantal productinnovaties zoals Ideal Flow, het overloopsysteem dat de overloopgaten in wastafels overbodig maakt. Zodra een bepaald waterniveau wordt overschreden zet het Ideal Flow-systeem de automatische opening van de waterstop in werking waardoor de wastafel niet overloopt.

SimplyU – gedetailleerde beschrijving
• De badkamercollectie van SimplyU bestaat uit:
o 25 keramische wastafels
o 24 meubelen
o 14 kranen
o 4 spiegels uitgerust met digitale tijds- en datumaanduiding
o Optionele geïntegreerde badkameraccessoires zoals verlichting en handdoekhouders
• De collectie is verkrijgbaar in wit, men kan ook kiezen voor Idealplus, een extra beschermlaag voor eenvoudige reiniging
• Meubelen zijn verkrijgbaar in witte en bruine hoogglanslak en in een walnoothouten afwerking
• De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf eind augustus 2008.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels