Special Keukens & Badkamers nu te koop

Special Keukens & Badkamers nu te koop

Tijd voor een nieuwe keuken of badkamer? Laat je dan volop inspireren door onze speciale editie van maar liefst 180 pagina’s, die volledig gewijd is aan de inrichting van deze twee ruimtes.

Voor velen zijn de keuken en de badkamer de favoriete ruimtes in huis. We brengen er dan ook veel tijd door en komen er tot rust. Koken wordt ook steeds meer een collectief gebeuren, gezellig samen met familie en vrienden. De keuken en de badkamer zijn dan ook vaak de eerste ruimtes die eraan moeten geloven na de aankoop van een huis of appartement, want we willen ze inrichten naar onze smaak en behoefte. Of het nu gaat om een volledige renovatie of een eenvoudige update, we zijn bereid net dat tikkeltje meer te betalen voor deze twee ruimtes. 

Het aanbod is echter gigantisch en de mogelijkheden legio. Met deze nieuwe editie van de Special Keukens & Badkamers helpen we je alvast een heel eind op weg, met een overzicht van de trends in kleuren en materialen, de laatste technologische hoogstandjes, 8 shoppings en tal van tips om jouw keuken en badkamer slim in te richten. Haal hem nu in huis! 

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels