Staalbouwdag is toe aan 13e editie

Immo, Nieuws

De Staalbouwdag is een jaarlijks terugkerend netwerkevenement voor professionals uit de bouwsector. Deze happening brengt de troeven en mogelijkheden van staalbouw onder de aandacht en vindt beurtelings in België en Luxemburg plaats.

Dankzij een ruim aanbod van gerenommeerde gastsprekers uit diverse disciplines zoals architectuur, staalbouw, ingenieurs-wetenschappen en opdrachtgevers, krijgen deelnemers de kans om hun vakkennis uit te breiden. Naast internationale gastsprekers, maken aanwezigen kennis met trends en productinnovaties op de StaalExpo en stelt een vakjury de 8 laureaten van de Staalbouwwedstrijd 2012 aan het groot publiek voor.

De Staalbouwwedstrijd plaatst projecten op Belgische bodem (met uitzondering voor de internationale projecten in categorie E) in de kijker die volledig of gedeeltelijk uit staal zijn opgetrokken. Een ervaren vakjury selecteerde uit talrijke inzendingen 25 genomineerden en besliste wie er zich laureaat mag noemen. Nieuw vanaf 2012 is de categorie ‘industriële gebouwen’.

De staalbouwdag: Vrijdag 23 november, Sheraton Brussels Airport Hotel, Zaventem van 9 tot 18u.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels