Stand in de kijker: Bozarc

Nieuws

Tijdens de BIS-beurs zetten we regelmatig een bijzondere stand in de kijker. De stand van Bozarc, producent van aluminium carports en terrasoverkappingen, in paleis 4 geeft de aftrap.

Bozarc produceert op maat gemaakte terrasoverkappingen en carports. Tijdens de BIS-beurs kan u trouwens genieten van een voordelig BTW-tarief op alle aankopen. Het unieke aan de producten van Bozarc is dat alles op maat gemaakt wordt. Omdat de overkappingen en carports bestaan uit aluminium, en dus doorzichtig zijn, passen ze bij elke woning, ongeacht de stijl of grootte. “Onze producten bieden de voordelen van een veranda, zonder de nadelen ervan”, aldus de woordvoerder van de stand op de beurs.

Ze werken enkel met gebogen contructies die ruimte en lucht creeëren. Zo kan u bijvoorbeeld uw terras verwarmen als het wat frisser wordt ‘s avonds, maar krijgt u toch voldoende frisse lucht.

Bozarc bestaat sinds 1999 en is nog steeds een familiebedrijf. Ze verkopen in heel België en werken met vijf officiële verdeelpunten. Interesse? Vanaf 3850 euro kan u al een carport aankopen en laten installeren. (rdm)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels