Stand van de dag: Niko

Nieuws

Domotica is hip, dat blijkt ook op de stand van Niko in paleis 9. Naast een uitbreiding van hun nieuwe elektronische installatie, lanceren ze ook enkele opvallende en trendy nieuwigheden.

Domotica is hip, dat blijkt ook op de stand van Niko in paleis 9. Naast een uitbreiding van hun nieuwe elektronische installatie, lanceren ze ook enkele opvallende en trendy nieuwigheden.

De stand is opgedeeld in verschillende secties. Aan de ene kant is er een muur met een overzicht van het assortiment aan schakelaars, waaronder enkele nieuwe exemplaren. Nico wil de schakelaar naar de voorgrond doen treden als designelement. De zes nieuwe afdekplaatjes van het gamma Pure zijn dan ook de perfecte afwerking voor uw interieur. “De pure collectie is heel high-end, maar met deze nieuwe plaatjes willen we toch een breder publiek bereiken. Op uitzondering van de weathered steal, zijn alle plaatjes budgetvriendelijk”, legt Anne-Marie Buyle van Nico uit. Naast de Pure lijn, kan u ook de Original en de Intense lijn gaan bewonderen. Je kan op de stand bovendien van elke schakelaar een voorbeeld meenemen, zodat u het in de woonkamer- of slaapkamer kan uitproberen op de muren.

In de box waar smart living centraal staat, kan u het nieuwe gamma ledverlichting en ook de nieuwe videobuitenpost van Niko Home Control ontdekken. Het is al van 2011 geleden dat Niko hun eerste domotica systeem lanceerde. Elk jaar wordt het gamma uitgebreid met nieuwe technieken en communicatiemiddelen. “Ten opzichte van de lancering in 2011 is er duidelijk veel meer vraag naar domotica bij de bezoekers”, licht Anne-Marie toe. “Mensen komen met heel specifieke vragen en plannen op ons afgestapt, het is duidelijk dat de mentale klik gemaakt is en dat mensen beseffen dat domotica veel meer is dan enkel leuke (dure) snufjes. Veiligheid en comfort primeert, en daar kan Nico Home Control heel goed bij helpen”, aldus Anne-Marie van Nico.

Ten slotte lanceert Nico een nieuwe online platform, in samenwerking met GE Vynckier, om raad en advies te geven over uw elektrische installatie en de keuring ervan. (rdm)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels