Stand van de dag: Velux

Nieuws

De interactieve stand van Velux in paleis 4 is één van de hoogtepunten van Batibouw dit jaar. Ik ga Bouwen ging een kijkje nemen.

De interactieve stand van Velux in paleis 4 is één van de hoogtepunten van Batibouw dit jaar. Ik ga Bouwen ging een kijkje nemen.

De stand is opgedeeld in verschillende delen van een woning waar een Velux-raam kan worden gebruikt. Bezoekers kunnen de ramen uitproberen en het nieuwe design van dichtbij ontdekken. Sinds Batibouw 2013 heeft Velux namelijk een nieuw model gelanceerd, alle dakramen werden uitgerust met een volledig nieuwe look en design. De nieuwe aanpak wordt ook gereflecteerd in de stand, waar zowel ramen voor in de badkamer, woonkamer en slaapkamer worden gedemonstreerd. Ook aan de platte daken wordt gedacht.

Naast een nieuw assortiment van gordijnen voor de kinderkamer, worden ook de nieuwigheden die vorig jaar gelanceerd zijn, nog eens in de kijker gezet. Zo vindt u er ook het geluidsdempend venster.

Wie onder de indruk is van het materiaal en zelf een Velux-raam wil laten plaatsen, kan op Batibouw enkel inspiratie opdoen want er wordt op de beurs zelf niets verkocht. De promoties zijn geldig tot 31 maart 2014.

(rdm)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels