Steun Cunina tijdens Open Bedrijvendag dankzij Aerts NV

Nieuws

De designfirma Aerts NV werkt samen met de Vlaamse ontwikkelingsorganisatie Cunina Dit najaar starten ze een grote spaaractie. Ze slaan ze de handen in elkaar tijdens Open Bedrijvendag en brengen een limited edition Oink! spaarvarken op de markt. Cunina ambassadrice Nathalie Meskens is het gezicht van de campagnes.

Cunina is een Vlaamse ontwikkelingsorganisatie die zich in de partnerlanden in het Zuiden volledig richt op het verhogen van de toegang tot en de kwaliteit van het basis- en secundair onderwijs. Sinds de oprichting in 1990 heeft Cunina reeds meer dan 12.000 kinderen op de schoolbanken gezet en meer dan 70 onderwijsprojecten gerealiseerd.Sophie Vangheel, stichter-voorzitter van Cunina, werkt nauw samen met bedrijven om samen de schouders onder dit project te zetten. Zo draagt ook Aerts NV al twee jaar een steentje bij.

Sparen voor Cunina Vanaf 1 oktober 2012 start de designfirma met de actie ‘Sparen voor Cunina’. Bij elke verkoop van een Oink! spaarvarken van Salt&Pepper schenkt het bedrijf twee euro aan ngo Cunina. Hierdoor krijgen kansarme kinderen in Zuid-Afrika, Haïti, Nepal, Brazilië en de Filipijnen de mogelijkheid om naar school te gaan.

Als extraatje breidde Aerts de Oink! familie uit met drie extra leden, ontworpen door Cunina ambassadeurs Nathalie Meskens, Sabine De Vos en Luc Appermont. Bezoekers krijgen op zondag 7 oktober tijdens Open Bedrijvendag de kans om deze unieke Oinks te kopen in de Cunina shop. Nathalie Meskens, de jongste Cunina ambassadrice, is ook van de partij om haar persoonlijke Oink! te signeren. Per verkocht spaarvarken gaat er niet twee maar tien euro naar Cunina!

Open BedrijvendagAerts is sowieso een interessante stop tijdens de Open Bedrijvendag, want je kan er terecht voor een unieke kijk achter de schermen. Je ontdekt er de weg van klei tot porselein, het in-house ontwerpteam toont je hun trendy design corner en je krijgt er tips voor een perfect gedekte tafel! Op het einde van het parcours serveert partner Cunina een natje en een droogje aan de bezoekers. Op die manier draagt iedereen zijn steentje bij aan het goede doel. (KS)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels