Suggestie van de dag: LPW Corporate in Paleis 1

Suggestie van de dag: LPW Corporate in Paleis 1

Zwembad en wellness

Elke dag kiezen we een stand die speciaal in het oog springt. In Paleis 1 is dat de stand van LPW Corporate die uitpakken met een overloopzwembad.

LPW Corporate is een familiebedrijf dat al vijftig jaar binnen-en buitenzwembaden maakt en plaatst. Ze zijn dan ook één van de eerste zwembadbouwers die ooit op Batibouw heeft gestaan en ze zijn nu de oudste stand binnen hun sector.

Overloopzwembad

Ze pakken deze editie uit met twee nieuwigheden: een overloopzwembad in monoblok en de ‘Coverex Solar’, een nieuw rolluik om over het zwembad te plaatsen. “Het rolluik heeft een hoger rendement dan andere rolluiken, is hagelbestendig en zorgt ervoor dat algvorming en stof geen kans maken”, aldus Baudouin de Troostembergh, Managing Director van LPW.

LPW is gespecialiseerd in zwembaden in monoblik, wat simpelweg betekent dat de zwembaden in één stuk worden gemaakt én geplaatst. Hun monoblok zwembad van 5 op 13 meter is het grootste monoblok zwembad ter wereld.

‘Goede investering’

Maar ze bieden ook kleinere zwembaden aan voor mensen een beperkter budget. “Vroeger waren zwembaden echt een luxeproduct. Ze waren heel groot en niet geïsoleerd waardoor het ongelooflijk duur was om het zwembad te verwarmen en onderhouden. Vandaag is het standaardmodel veel kleiner (4 op 8 meter) en zijn de zwembaden heel goed geïsoleerd. Het is nog steeds een investering, maar ze rendeert veel beter.”

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels