Terrasverwarmer op pellets

Terrasverwarmer op pellets

Actualiteit

Als je weet hoe moeilijk het is om een mooie vlam te krijgen met pellets, dan verbaast de terrasverwarmer van Stroomop nog meer. Dankzij de cilindrische glazen behuizing van de haard is de royale vlam overal zichtbaar.

Met een terrasverwarmer brei je makkelijk enkele weken of zelfs maanden aan het gezellig buiten zitten. Gaspaddenstoelen of elektrische warmtestralers doen het nodige, maar zijn vaak een gedoe (denk maar aan het sleuren met gasflessen) en laten hun sporen na op je elektriciteitsfactuur. POB Faro, bij ons exclusief verdeeld door Stroomop, biedt een ecologisch alternatief: de eerste terrasverwarmer op pellets.

Buiten het reservoir af en toe bijvullen, hoef jij in principe weinig te doen. De verbranding gebeurt volledig automatisch, en dankzij de naverbranding van de rookgassen, gebeurt de verbranding van de pellets op een stabiele, veilige en milieuvriendelijke manier. Je hebt ook geen last van rookontwikkeling.

De Faro bestaat bovenaan volledig uit glas, zodat je niet alleen van de warmte, maar ook van de vlammen kan genieten. Optioneel kan je boven op de terrasverwarmer nog een “paddenstoel” (een soort kapje) plaatsen, die de straling bevordert, of aanvullen met een tafeltje.

www.stroomop.be

Richtprijs: vanaf 1.550 euro, excl. btw

Paleis 6 – Stand 109

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels