‘Terwijl Batibouw verdergaat, blijven de hypothecaire rentes verder dalen’

Nieuws

Het eerste weekend van Batibouw zit er intussen op. Naar goede gewoonte vond het groot publiek massaal zijn weg naar de Heizelpaleizen. Het enthousiasme van de Belg voor bouwen en verbouwen heeft duidelijk nog niets aan intensiteit verloren.

Het profiel van de Batibouw-bezoeker is zeker niet eenduidig te noemen. Niet onlogisch, aangezien de beurs elke sector in de bouw- en verbouwwereld samenbrengt.

Daarom kan men zelfs spreken over 14 volledige beurzen met elk een eigen thema; van binnen- en buitenmeubelen over keukens tot duurzaam bouwen en vloerbekleding. Ruwbouwmaterialen vergelijken, de woning uitbreiden met een veranda of simpelweg de woon- of badkamer nieuw leven inblazen? Batibouw is er voor iedereen, in welke fase van zijn of haar project de bezoeker ook zit.

Terwijl Batibouw verdergaat blijven de hypothecaire rentes verder dalen, zodat bouwen en renoveren meer dan ooit een goede investeringen zijn, zeker als men rekening houdt met de aanhoudend dalende rente op de spaarboekjes

Wie Batibouw morgen wenst te bezoeken, maar weinig tijd heeft tijdens de kantooruren, is welkom op een eerste van twee nocturnes. De beurs blijft morgen dus open tot 22u00. Bovendien betaalt u vanaf 18u00 slechts 7 euro voor een ticket. Mis deze uitgelezen kans dus niet.

Een bijdrage van de organisatie van Batibouw

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels