The Blue House beloont duurzaam en betaalbaar bouwen

The Blue House beloont duurzaam en betaalbaar bouwen

Immo, Nieuws

Nog tot 20 augustus kan u als architect, aannemer of eigenaar uw duurzame bouwproject indienen voor The Blue House-prijs. U maakt zo kans op een bedrag van 5000 euro. The Blue House is een initiatief van de Stichting voor Toekomstige Generaties. Het doel is om duurzaam en betaalbaar bouwen en renoveren te promoten in België. De stichting wil aantonen dat de combinatie van duurzaamheid en een haalbare kostprijs zeker mogelijk is. Ze zijn zich bewust van de uitdagingen waarmee ‘de woning van morgen’ mee geconfronteerd wordt. Voor het tweede jaar op rij organiseert de Stichting voor Toekomstige Generaties dus The Blue House. Een jury, met onder meer de internationaal geprezen architect Bob van Reeth en journaliste en directrice van Grand Hornu Images Marie Pok, zal de projecten beoordelen. Inschrijven kan tot 20 augustus, het volledige dossier moet ingediend worden voor 10 september via de website van The Blue House. De prijsuitreiking vindt plaats op 21 november in Brussel. (AB)…

Nog tot 20 augustus kan u als architect, aannemer of eigenaar uw duurzame bouwproject indienen voor The Blue House-prijs. U maakt zo kans op een bedrag van 5000 euro.

The Blue House is een initiatief van de Stichting voor Toekomstige Generaties. Het doel is om duurzaam en betaalbaar bouwen en renoveren te promoten in België. De stichting wil aantonen dat de combinatie van duurzaamheid en een haalbare kostprijs zeker mogelijk is. Ze zijn zich bewust van de uitdagingen waarmee ‘de woning van morgen’ mee geconfronteerd wordt.

Voor het tweede jaar op rij organiseert de Stichting voor Toekomstige Generaties dus The Blue House. Een jury, met onder meer de internationaal geprezen architect Bob van Reeth en journaliste en directrice van Grand Hornu Images Marie Pok, zal de projecten beoordelen.

Inschrijven kan tot 20 augustus, het volledige dossier moet ingediend worden voor 10 september via de website van The Blue House. De prijsuitreiking vindt plaats op 21 november in Brussel. (AB)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels