Tips voor een lenteterras

Nieuws, Terras en inrit

Hoewel de temperaturen zich niet altijd lenen tot het zonnebaden, besteedt de Belg veel aandacht aan zijn terras.

Hoewel de temperaturen zich niet altijd lenen tot zonnebaden, geeft de Belg gemiddeld tussen de 100 en de 300 euro uit aan tuinartikelen. Met deze tips maakt u het beste van uw terras gedurende die dagen dat de zon zich laat zien.

Relaxen en gezelligheid zijn enkele van de kernwoorden voor uw terras deze zomer. Werk met loungezetels en eenvoudige vormen om simpele ontspanning te creëren. Gebruik ook verschillende materialen en maak bijvoorbeeld enkele hoekjes: een eethoek, een plek om te zonnen…Bij het inrichten van de tuin vervolledigen ook verlichting, tapijten, kussentjes en lage tafeltjes het basisgamma aan producten.

De stenen die u gebruikt bepalen voor een groot deel de sfeer van uw tuin. Beton, natuursteen en hout zijn populaire materialen voor terrastegels. Een andere opkomende trend zijn grotere tegels.

Houten terrassen

Houten terrassen kunnen echt dat vakantiegevoel bij u thuis creëren. Houten terrassen voelen warm aan, zijn stijlvol en geven een esthetisch mooie indruk. Met hout kies je voor gezelligheid en voor warmte. Bovendien voelt hout, zowel bij warme als bij koudere temperaturen, aangenaam onder je voeten.

De traditionele barbecue wordt ook langzaam vervangen door heuse outdoor keukens, waar u een volledige maaltijd kan bereiden. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels