Trend: gepersonaliseerde badkamers

Badkamer en wellness

Het personaliseren van de badkamer wordt dé trend voor de volgende jaren, waarmee een einde komt aan het eerder statisch badkamerinterieur dat we tot nu toe kenden.

Het personaliseren van de badkamer wordt dé trend voor de volgende jaren, waarmee een einde komt aan het eerder statisch badkamerinterieur dat we tot nu toe kenden.

“Losse badkamermeubels die passen bij verschillende stijlen, vrij combineerbare accessoires in trendy kleuren, vintage of non-vintage look… De consument hoeft vandaag niet meer te kiezen voor een volledig ontworpen badkamer, maar kan zelf items combineren voor een uniek geheel”, stelt Shamiram Abdullah van Villeroy & Boch.
Er wordt verder teruggegrepen naar natuurlijke vormen en materialen, en ook strak design en sfeerverlichting blijven winnen aan belang.

Personaliseren met meubels en accessoires

Dit seizoen zien we dat het personaliseren van de badkamer, een terrein dat tot op heden vrij statisch was, geen grenzen meer kent. Zo presenteert Villeroy & Boch de collectie Joyce die de gebruiker vrij laat kiezen welke vormen en kleuren met elkaar gecombineerd worden.

“De trend naar het personaliseren van de badkamer gaat veel verder dan het toevoegen van enkele kleuraccenten of accessoires. Vaak wil men de badkamer vernieuwen zonder daarom een gehele verbouwing door te voeren. Je kan er nu ook gewoon voor kiezen om losse kasten te plaatsen die passen bij het huidige sanitair”, aldus Shamiram Abdullah. “Er wordt dit jaar nog meer gespeeld met een combinatie van kleuren en vormen. De kasten uit onze Legato-collectie, bijvoorbeeld, zijn beschikbaar in zes verschillende kleuren, en kunnen los geplaatst worden in de badkamer. Ze zijn bovendien qua stijl makkelijk te combineren met andere collecties. De Aveo-collectie kan je installeren met vintagestijl seventies-pootjes of zonder pootjes, voor een strak geheel.”

Voor meer informatie over de producten, kan u terecht op de website van Villeroy & Boch. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels