Trends in de raambekleding

Trends in de raambekleding

Nieuws

Groen is hét codewoord voor 2013. Niet enkel de kleur, maar ook de materiaalkeuze, zoals houten jaloezieën en rolgordijnen in natuurlijke stoffen.

Groen is hét codewoord voor 2013. Niet enkel de kleur, maar ook de materiaalkeuze, zoals houten jaloezieën en rolgordijnen in natuurlijke stoffen. Dat zegt styliste Maartje Knipscheer van Luxaflex.

Ook zwart als kleur kan volop in het interieur, maar dan speelt lichtregulering een belangrijke rol. Bijzonder geschikt hiervoor zijn de Twist rolgordijnen, bestaande uit twee lagen textiel met afwisselend transparante en gekleurde banen. Op de trend van glans en luxe sluiten de Silhouette® Shades met zijdeachtige stoffen en de Duette® Shades met brede plooien perfect aan. Die laatste raambekleding met honingraatstructuur zorgt voor een mooie diffuse lichtinval en biedt bovendien extra isolatie.

De laatste interieurtrend speelt met het woord ‘speels’: felle kleuren, geometrische vormen, ruitpatronen,… De Plissé Shades en rolgordijnen met opvallende prints passen hier perfect bij.

Peter Geens

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels