Uniek woonproject in kasteel in Sint-Truiden

Immo, Nieuws

Binnen de muren van het kasteel Nieuwenhoven in Sint-Truiden werden 16 stijlvolle appartementen opgetrokken. Een bijzonder concept.

Binnen de muren van het kasteel Nieuwenhoven in Sint-Truiden werden 16 stijlvolle appartementen opgetrokken. Een bijzonder concept.

Het kasteel Nieuwenhoven in Sint-Truiden is een toeristische trekpleister in Limburg. Het dateert uit de 17e eeuw en is gelegen op een domein van 20 hectare. Nu wordt het kasteel het decor voor 16 woningen. Hiervoor investeerde de Nederlandse familie Hoogenboom maar liefst 9 miljoen euro in het eeuwenoude kasteel.

Elk van deze appartementen is uniek en zal volledig instapklaar worden opgeleverd. Alles zal conform zijn aan de hedendaagse normen. Het kasteel bestaat uit vier zelfstandige wooneenheden en in elk van deze woonheden zijn vier appartementen gebouwd. Elk van deze ‘wooneenheden’ hebben een eigen parkeer en -opslagplaats. De wooneenheid die momenteel al helemaal klaar is is ‘Het Bakhuis’. Daarnaast worden ook ‘Het Poortgebouw’, ‘De Tudor’ en ‘Orangerie’ omgetoverd tot instapklare wooneenheden. Er zijn al woningen verkocht, maar er zijn er ook nog te koop. Zo worden de woningen in ‘De Orangerie’ verwacht in de tweede helft van 2014.

De woningen in kasteel Nieuwenhoven zijn te koop vanaf 285.000 euro. Meer informatie kan je terugvinden via www.kasteel-nieuwenhoven.be.

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels