Uw beton online bestellen: eenvoudig, efficiënt en voordelig

Uw beton online bestellen: eenvoudig, efficiënt en voordelig

Materialen

Of u nu een particulier of een bouwprofessional bent, u droomt er allemaal van om uw renovatie- of bouwproject zo goed mogelijk te kunnen beheren: tijdmanagement, informatiemanagement, kostenbeheer... Maar tussen droom en werkelijkheid is er vaak een kloof, die nu overbrugd kan worden. Beton, bijvoorbeeld, waar en wanneer u maar wilt!

Om funderingen, een chape, een terras, een pad of een carport te bouwen, heeft u beton nodig. En net als bij andere posten, brengt dit zeker ook hier veel vragen met zich mee. Welk beton te kiezen? In welke hoeveelheid? Met wie kan ik contact opnemen om ze te bestellen? Hoe ervoor zorgen om het op tijd geleverd te krijgen? Op welke wijze kan de storting het best worden beheerd in functie van de aard van de site en de toegankelijkheid ervan? Hoe krijg ik de beste prijzen? En hoe zorgt u ervoor dat u de juiste keuzes heeft gemaakt? Een degelijke puzzel in perspectief… En als u dan al deze vragen in een paar muisklikken kunt oplossen, waar en wanneer u dat wenst?

Een uniek platform

De Belgische e-commerce site qlikbeton.be, het eerste platform in België dat deze dienst aanbiedt, stelt u in staat om uw beton 24/7 te bestellen en het ” stortklaar ” te ontvangen, waar dan ook in België en binnen 48 uur, dankzij het netwerk van betoncentrales partners die het hele land bestrijken. Dit is tijdsmanagement.

Heel eenvoudig

Het bestellen van het juiste beton voor uw project gebeurt in 5 stappen, of u nu wel of niet iets weet over beton. Het enige wat u hoeft te doen is u te laten leiden door de zeer leesbare en gebruiksvriendelijke interface van de site: keuze van het type werk, berekening van het benodigde volume dankzij de calculator, keuze van de stortmethode, informatie over het adres en de keuze van een datum en een levertijd, en ten slotte de betaling waarmee u uw bestelling kunt afronden. Als u aarzelt, kunt u altijd gratis een van de qlikbeton.be specialisten bellen om er zeker van te zijn dat u de juiste keuzes heeft gemaakt. Dit is informatiemanagement. En in minder dan 3 minuten.

Een goed doordachte dienstverlening

Zodra u uw bestelling heeft afgerond, neemt een specialist direct telefonisch contact met u op en controleert met u alle details zodat alles in orde is. De levering van uw beton vereist een minimum aan voorbereiding, want afhankelijk van de specifieke kenmerken van uw site kunnen de stortprocedures variëren. En gezien de grootte van de betonmixer is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de toegang tot de werf probleemloos verloopt. Uw specialist regelt dan de levering met de geselecteerde partner betoncentrale en bevestigt het exacte tijdstip. Dus hoeft u niets meer te doen.

Flexibele prijzen

Het enige wat we nog moeten doen is de kosten onder controle houden. En op dit punt is qlikbeton.be niet te overtreffen, verre van dat. Een ander groot voordeel van dit platform is het prijssysteem. Net als de luchtvaartmaatschappijen zal de prijslijst u verschillende prijzen bieden, afhankelijk van de levertijden. U kunt dus zelf het tijdstip kiezen dat u in de daluren voordelige prijzen oplevert.

De betonorder heeft zeker een nieuwe omvang gekregen. En er is niets beter dan een gesimuleerd order om het te bewijzen. Raadpleeg nu dus qlikbeton.be, waar u ook kunt genieten van een schat aan informatie en deskundig advies voor uw project.

In samenwerking met Qlikbeton.be

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels