Uw eigen villa in Zuid-Afrika voor 119 euro

Nieuws

U droomt van een villa in Zuid-Afrika maar uw bankrekening houdt u stevig met beide voeten op de grond? Eén lotje van de loterij 123Property zou uw droom wel eens kunnen waarmaken.

Toen een Nederlands koppel vorig jaar voor de eerste keer en met enorm succes hun huis verlootte, inspireerden ze onbewust meerdere villa-eigenaars in Zuid-Afrika om net hetzelfde te doen. Via 123Property, een bedrijf dat beschikbare villa’s van welstellende eigenaars promoot, kan je nu ook je kans wagen.

Transparantie

Een lot kost € 119 en per villa worden er maximaal 9.999 loten verkocht. Je kansen in deze loterij zijn dus beduidend groter dan bij vele andere loterijen, waar veel meer lotjes verdeeld worden. Alles verloopt via een Oostenrijkse notaris/advocaat die ook de trekking volledig zal overzien. Die zal overigens live gestreamd worden zodat alle deelnemers kunnen hem volgen. Op deze manier wordt 100% transparantie en legaliteit gegarandeerd.

Goed doel

De (Belgische) promotor maakt zich sterk de lokale bevolking in Zuid-Afrika een warm hart toe te dragen. Ze belooft een deel van haar inkomsten te schenken aan kansarme mensen in de regio en ondersteunt ook een organisatie die middelen verzamelt voor de hulp aan kankerpatiëntjes in Zuid-Afrika.

Als je wil zien welke villa’s de komende maanden verloot worden, kan je een kijkje nemen op de website van 123Property.

(EK)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels