Uw zolder renoveren was nooit zo eenvoudig

Uw zolder renoveren was nooit zo eenvoudig

Nieuws

Visualiseer uw zolderrenovatie met de nieuwe 3D-Tool van Velux.

Goed nieuws als u van plan bent om uw zolder te renoveren. Met de Zolder Planner van VELUX, een gratis online 3D-tool, krijgt u een realistisch beeld van hoe u met een minimum aan inspanning het maximum uit je zolderruimte kunt halen.

Droomruimte in een paar muisklikken

Met de Zolder Planner van VELUX, gebaseerd op de nieuwste 3D-technologie, kun je de verschillende parameters van je project ingeven, zoals de afmetingen van de ruimte, de oriëntatie van je woning en welk type dakvenster je verkiest.

Christian Fosseur, General Manager van VELUX Belgium: “Samen met softwareontwikkelaar Unity Studios zijn we erin geslaagd een praktische planning tool te ontwikkelen met een intuïtieve interface. Hiermee is de gebruiker in staat zijn project van begin tot einde te visualiseren aan de hand van een logisch proces.”

De VELUX Zolder Planner zorgt zo voor een realistische weergave van de lichtinval voor de combinatie van dakvensters die jij hebt gekozen. “Het is soms moeilijk te verwoorden welk effect een dakvenster precies op een ruimte heeft. Met onze nieuwe tool is het heel wat makkelijker om het eindresultaat te visualiseren en om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen”, zegt Christian Fosseur.

De VELUX Zolder Planner is gratis beschikbaar. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels