Val in de prijzen op Bouw & Reno

Nieuws

De 8e editie van de beurs Bouw & Reno is uit de startblokken geschoten. Wie kans wil maken op een verhuisweekend of een gps moet zeker een bezoekje aan de stand van Ik ga Bouwen & Renoveren in hal 4 van de Antwerpse Expo brengen.

De 8e editie van de beurs Bouw & Reno is uit de startblokken geschoten. Wie kans wil maken op een verhuisweekend van Europcar of een gps van Blaupunkt moet zeker een bezoekje aan de stand van Ik ga Bouwen & Renoveren in hal 4 van de Antwerpse Expo brengen.

Wie op zoek is naar de nieuwste trends en technieken vindt op Bouw & Reno wellicht zijn gading. Zo stelt de beurs nieuwigheden zoals kurk die er uitziet als parket, de eerste computergestuurde condensatieketel of een nieuwe energiezuinige cv-haard voor.

Voor de achtste keer tekent de bouw- en verbouwsector op de beurs present. Thema van deze editie is energiezuinig renoveren. Dat dit thema zo actueel is, dankt het aan zijn dubbele doel. Aan de ene kant zorgt renovatie voor modern wooncomfort, aan de andere kant optimaliseert u er het effect van uw woning als beleggingsproduct mee.

Daarnaast staan er op Bouw & Reno tal van infosessies gepland en kan u voor persoonlijk advies terecht bij vakmensen. De beurs loopt nog tot 17 januari 2010 in de Antwerpse Expo.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels