Van budgetvriendelijk tot luxueus: badkamers voor elk budget

Van budgetvriendelijk tot luxueus: badkamers voor elk budget

Badkamer en wellness

Iedereen droomt van de perfecte badkamer maar in de realiteit moet men zich vaak schikken naar het beschikbare budget. Op Batibouw komt u met elk budget sowieso aan uw trekken. Er bestaan evengoed aantrekkelijke oplossing voor wie prijsbewust kiest of slechts een beperkte ruimte ter beschikking heeft, als extravagantie voor wie the sky the limit is.

Kleine en budgetvriendelijke badkamer

In Europa hebben badkamers een gemiddelde oppervlakte van 7,8 m². De trend naar compacter bouwen die ook in België sterk voelbaar is, zal hier nog meer ruimte van afknabbelen. Dat laat dus niet alle speelruimte voor de inrichting van de badkamer. “Een oplossing dan kan zijn om modulair te werken”, stelt Muriel Decleer voor. Ze is verantwoordelijk voor de showroom van Facq in Zaventem.

“Op Batibouw hebben we daarom een modulair badkamermeubel opgenomen in de configuratie voor onze kleine badkamer. Een ontwerp van vierkante en rechthoekige nissen dat volop mogelijkheid tot personaliseren geeft en ook nog voldoende bergruimte laat. Gecombineerd met eenvoudig kraanwerk en een standaarddouche, kan men met een budget van 3.000 euro al een volledig ingerichte moderne badkamer hebben.”

 

Luxe en wellness centraal

Aan de andere kant van het spectrum stelt Facq een badkamer van Antonio Lupi voor. “De integratie van het bad in een meubel in natuursteen is een echte blikvanger hier op de stand met moderne, strakke lijnen. De afwerking van het kraanwerk met zijn goudkoperen glans geeft meteen een minutieus gevoel van luxe.”

“De opstelling op de stand werkt met het wastafelmeubel in hetzelfde materiaal geïntegreerd in één geheel met het bad en een tweezijdige spiegel ertussen. Spiegelwanden zijn populairder geworden omdat ze het gevoel van ruimte in de badkamer nog gaan verhogen. De combinatie die hier te zien is komt wel met een prijskaartje van meer dan 30.000 euro. Niet voor elk budget, maar wel een badkamer om van te dromen”, besluit Decleer. (VC)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels