Van Marcke: van inspiratie tot installatie

Van Marcke: van inspiratie tot installatie

Badkamer en wellness

Met hun achttien Inspirations Showrooms garandeert Van Marcke weer een topjaar op Batibouw. Je kan ze vinden op stand 07309. Hun showrooms zijn ingericht als echte badkamers waar je als bezoeker enthousiast rondwandelt en je eigen onafgewerkte badkamer ziet veranderen in een welnesswalhalla waar je uren kan vertoeven.

Laat je inspireren door Van Marcke en maak je geen zorgen over de installatieproblemen, want Van Marcke is dé ideale partner van inspiratie tot installatie.

Een greep uit het Van Marcke badkamergamma

  • De handdouche WaterCandy heeft een zeer innovatief karakter doordat het niet alleen de traditionele functies vervult, maar ook kan gebruikt worden om je lichaam te masseren. Het is het ideale verlengstuk van je hand. (Prijs € 163)

watercandy van marcke ik ga bouwen

  • Met de badkamertelevisie van het Duitse Mues-Tec, exclusief verdeeld door Van Marcke, stopt het entertainment niet in de badkamer. Vanuit je bad kan je met de waterdichte afstandsbediening de BAD TV bedienen. Het is speciaal ontworpen voor natte en vochtige ruimtes die met de ingebouwde luidsprekers je badkamer omtoveren tot een bioscoop. (Prijs € 2 643)

Meus TV Van Marcke Ik ga bouwen

  • De luxe van je slaapkamer kan je nu doortrekken naar je badkamer. Met het Arblu waterbestendig behangpapier – dat ook beschikbaar is in de standaardversie vinyl behang – volg je de laatste badkamertrends op de voet. Het behang is 100% waterdicht door de verstevigde glasvezel en is makkelijk aan te brengen door doe-het-zelf liefhebbers. (Prijs € 153,67 per m²)

Arblu behangpapier Van Marcke Ik ga Bouwen

  • Van Marcke breidt hun Mobilo-familie verder uit met een greeploos vestiairemeubel: Piccolo. Het is een uniek badkamermeubel dat je zelf kan samenstellen via de Configurator. Zo kan je het corpus, de deurfront en de spiegel zelf kiezen en combineren hoe je wil. (Prijs excl. handenwasser en spiegel € 369,05)

Piccolo Van Marcke Ik ga Bouwen

  • Minimalisme en functionaliteit ontmoeten elkaar in de frameloze douchewand Dedalo van Arblu. Dankzij het veelzijdig sluitsysteem kan je de douche plaatsen waar je wil en is het de perfecte pasvorm voor elke badkamer, hoe minimaal deze ook is. (Prijs enkele wand vanaf € 470,69; prijs hoekopstelling vanaf € 941,38)

Van Marcke frameloze douchewand

  • Een wastafel gericht op eenvoud en lichtheid. Dat is de Monsieur! Het is een elegant design met zachte rondingen. De afwerking ervan kies je zelf: vijf metalen en drie houtsoorten geven je de keuze om erop los te combineren. (Prijs geborsteld roestvrijstaal € 4 645; prijs andere afwerkingen € 5 976)

Monsieur Van Marcke Ik ga bouwen

  • Een industrieel designproject met de focus op afgeronde lijnen: De Brim mengkraan van Zucchetti, exclusief verdeeld door Van Marcke, is dé kraan voor je badkamer. (Prijs wastafelkraan vanaf € 193,60; prijs badkraan vanaf € 290,40; prijs inbouwkraan douche/bad € 139,15)

Brim Van Marcke Ik ga Bouwen

Weet je niet goed wat kiezen? Bij Van Marcke geven ze je professionele uitleg zodat je de juiste keuze maakt. Ook over de installatie hoef je je geen zorgen te maken. Je kan op Batibouw een Van Marcke-medewerker aanspreken en meteen een afspraak maken. Ze zoeken een winkel in de buurt waar ze jou zullen ontvangen. Daar krijg je een gratis 3D-plan die je al een voorproefje geeft van hoe je nieuwe badkamer er zal uitzien.

Je vindt VAN MARCKE IN HALL 7, STAND 7 – 309

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels