Vasco verwelkomt publiek tijdens Open Bedrijvendag

Nieuws

Vasco opent op 5 oktober as. haar deuren voor het grote publiek naar aanleiding van haar deelname aan de Open Bedrijvendag 2008.

VASCO, één van de grootste spelers op de internationale radiatorenmarkt, opent op 5 oktober as. haar deuren voor het grote publiek naar aanleiding van haar deelname aan de Open Bedrijvendag 2008.

Van 10u00 tot 17u00 zijn bezoekers welkom voor een rondleiding door de fabriek. Ze zullen er getuige zijn van hoe een designradiator gemaakt wordt.

Hoe maak je van staal of aluminium een designradiator?

Het antwoord op deze vraag krijgen de bezoekers tijdens de onthullende bedrijfsrondleiding. Op een bedrijfsoppervlakte van 80.000 m², waarvan 50.000 m² fabriekshallen, vervaardigen 400 medewerkers jaarlijks meer dan 400.000 radiatoren. De diversiteit is enorm; een dagelijkse productie van 500 verschillende modellen is geen uitzondering!

VASCO-radiatoren zijn ontworpen vanuit een langetermijnvisie. Een optimale warmteafgifte en een superieure kwaliteit liggen daarbij aan de basis. Lasnaden, ophangingen, aansluitingen en ontluchters worden zodanig geïntegreerd dat ze minimaal storen. Een lange levensduur is essentieel en dus staat de architecturale vormgeving los van vluchtige trends of modestijlen. Tijdloze elegantie is de kern van het design van elke VASCO-radiator. De designkwaliteit ervan komt dan ook helemaal tot zijn recht in om het even welke badkamer, keuken, hal en woonkamer.
Prioriteit voor de toekomst is duurzaam energiegebruik. Met haar lage-temperatuurradiatoren en vloerverwarming draagt VASCO duidelijk haar steentje bij aan het milieu.

Van de ene verbazing in de andere!

Bezoekers zullen met eigen ogen zien dat de machinebouwers erin geslaagd zijn installaties te maken die volledig voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van VASCO-
productontwikkelaars en -ontwerpers. Buizenstaal – een nochtans niet zo gemakkelijk te verwerken materiaal – wordt in de fabriek professioneel omgevormd tot prachtige eindproducten.

Ook de allermodernste lastechnieken uitgevoerd door indrukwekkende lasrobots zorgen voor ongelimiteerde designmogelijkheden.

Ik ga Bouwen & Renoveren 09/2008

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels