Vastgoedacademie beantwoordt vragen over de hypotheekmarkt

Nieuws

Wie op zoek is naar antwoorden op vragen over de hypotheekmarkt kan op 12 juni terecht bij de Vastgoedacademie in Leuven.

Wie op zoek is naar antwoorden op vragen over de hypotheekmarkt kan op 12 juni terecht bij de Vastgoedacademie in Leuven.

Banken vragen een steeds hogere eigen inbreng bij het toekennen van een woonlening of lange looptijden die steeds meer uit den boze zijn. De veranderingen bij het lenen voor de woonmarkt is de laatste jaren grondig gewijzigd. Dit zorgt natuurlijk voor een hele reeks aan nieuwe vragen.

De Vastgoedacademie wil hieraan tegemoet komen door het organiseren van een informatiemoment op 12 juni. Samen met enkele specialisten gaan ze op zoek naar antwoorden over hoe we de evoluties in de markt van het hypothecaire krediet kunnen kaderen en wat de toekomst zal brengen. Bovendien wordt er ook dieper ingegaan op de rol van de vastgoedmakelaar ten opzichte van potentiële kopers.

Heb je zelf een interessante vraag over de hypotheekmarkt voor de specialisten? Stel ze aan Ivo Van Bulck (BVK), Johan Van Gompel (KBC) en Ron De Meyer (Dewaele Vastgoed & Advies) via mail info@vastgoedacademie.be. Op de studiedag op 12 juni zullen zij pasklare antwoorden trachten te geven.

Maar wat staat er verder nog op het programma? De dag begint om 09.30 uur met het onthaal in de Faculty Club in Leuven, waarna er verschillende interessante lezingen volgen en er de ruimte is om vragen te stellen. De studiedag eindigt met een lunch.

Voor informatie en inschrijvingen: www.vastgoedacademie.be

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels