Vastgoedmakelaars meer betrekken bij gemeentelijk woonbeleid

Immo, Nieuws

Het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars ging na bij de Vlaamse politieke partijen hoe groot hun 'goesting' is om straks de vastgoedsector mee te laten denken op lokaal niveau over het woonbeleid.

De Vlaamse politici zijn eensgezind over het gegeven dat vastgoedmakelaars nauwer moeten betrokken worden bij het gemeentelijk woonbeleid. Na de verkiezingen van 14 oktober, wanneer de kiezer hun nieuw gemeentebestuur gekozen heeft, zouden de vastgoedmakelaars op een meer prominente stem binnen de gemeente mogen rekenen. Dat concludeert het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars na een rondvraag bij de politieke partijen in Vlaanderen.

Het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars ging na bij de Vlaamse politieke partijen hoe groot hun ‘goesting’ is om straks de vastgoedsector mee te laten denken op lokaal niveau. De zeven Vlaamse politieke partijen zijn alvast enthousiast en willen de vastgoedmakelaars een prominente rol geven in hun gemeente bij het uittekenen van het woonbeleid.

Voor de Vlaamse vastgoedsector is dat reden genoeg om de nodige constructieve voorstellen uit te werken en op tafel te leggen. Deze voorstellen moeten zowel de vastgoedmakelaars als de consumenten ten goede komen. (LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels