Villeroy&Boch stelt nieuwe innovaties voor tijdens Batibouw 2014

Badkamer en wellness

Villeroy&Boch stelt tijdens Batibouw, de grootste bouw- en verbouwbeurs van het land, zijn laatste nieuwe innovaties voor. Tussen 20 februari en 2 maart vind je op de stand van Facq (7-31) de badkamernoviteiten van Villeroy&Boch terug.

Villeroy&Boch stelt tijdens Batibouw, de grootste bouw- en verbouwbeurs van het land, zijn laatste nieuwe innovaties voor. Tussen 20 februari en 2 maart vind je op de stand van Facq (7-31) de badkamernoviteiten van Villeroy&Boch terug. Tijdens Batibouw 2014 stelt Villeroy&Boch nieuwe producten zoals de badcollectie Squaro Edge 12 in Quaryl of de WC-douche DirectFlush voor. Met deze producten hebben ze geprobeerd om comfort, innovatie en design te combineren.

Squaro Edge 12: strakke lijnen in de badkamer

De nieuwe badcollectie Squaro Edge 12 werd tijdens de internationale meubelbeurs imm in Keulen beloond met de ‘Interior Innovation Award – Winner 2014’. Het pronkstuk van de collectie is de 12 millimeter smalle badrand die te danken is aan het door Villeroy&Boch vervaardigde materiaal Quaryl. Dankzij dit materiaal is het bad niet enkel gemakkelijk uitspoelbaar, maar kan het ook gemakkelijk ingebouwd en betegeld worden. Het materiaal is erg gemakkelijk te onderhouden omdat het vuil zich nauwelijks kan vastzetten op het gladde oppervlak. Alle badkuipen zijn slecht 45 cm diep en vereisen dus een verminderde hoeveelheid water.

DirectFlush: hygiëne en ecologie troef

De wc DirectFlush beschikt over een randloze, open toiletbak. En hoewel de DirectFlush slecht drie tot 4,5 liter water verbruikt, garandeert het een ongewijzigde doorspoelprestatie.

In plaats van de gebruikelijke rand aan de bovenkant van de toiletbak, beschikt de DirectFlush over een intelligente waterstroom die het toilet volledig spoelt zonder dat er water over de boord spat. Omdat de open rand volledig beglaasd is kan de WC bijzonder snel, gemakkelijk en grondig gereinigd worden.

Legato & Joyce

Legato van Villeroy&Boch is een badkamercollectie die bestaat uit hangkasten, onderkasten voor wastafels en hangkasten in diverse hoogtes, breedtes en kleuren. Legato kan een oplossing bieden wanneer het badkamersanitair nog volledig aan de verwachtingen voldoet, maar de badkamer zelf aan een metamorfose toe is.

Om de badkamer in een handomdraai een persoonlijke touch te geven introduceert Villeroy&Boch Joyce, een uitgebreide badkamercollectie die bestaat uit sanitairproducten, badkamermeubelen en accessoires. Met de verwisselbare apps voor de wastafel kan de uitstraling van de hele badkamer gewisseld worden. De apps bestaan uit drie maten stapelbare schalen van hoogwaardig porselein (30, 60 en 90 mm hoog), een vaasje en zeepdispenser.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels