Vlaamse Renovatiedag 2016: stel je inspirerende huis open voor toekomstige verbouwers

Nieuws

Op zondag 29 mei 2016 vindt een nieuwe editie plaats van de Vlaamse Renovatiedag. Verbouwers worden tijdens dit evenement op weg geholpen in hun zoektocht naar een architect voor hun droomwoning.

Heel wat (interieur)architecten zetten dagelijks in op renovaties. En dat levert een schat aan boeiende architectuur op. De Vlaamse Renovatiedag is een organisatie van NAV, de Vlaamse architectenorganisatie en het tijdschrift Ik ga Bouwen & Renoveren. Het event richt daarom een namiddag lang de spotlights op deze verbouwingen.

Bezoekers doen niet alleen inspiratie op, maar krijgen ook het verhaal achter de renovatie te horen. Voor architecten is dit een unieke gelegenheid om hun visitekaartje af te geven. Jaarlijks vinden tal van toekomstige verbouwers zo de ontwerper die op hun lijf geschreven is. Ook deze 18de editie moet het startschot betekenen van een reeks mooie verbouwverhalen.

Uw architectuur in de kijker?

U bent ontwerper en u wilt uw vakbekwaamheid optimaal promoten? Inschrijven kan nog tot en met 26 februari. Het project moet gelegen zijn in Vlaanderen of Brussel. Zowel architecten als interieurarchitecten kunnen een project registreren. Deelnemers kunnen zich bovendien inschrijven met meerdere projecten.

Alle info en inschrijven via de website van de Vlaamse Renovatiedag.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels