Vlaamse Renovatiedag komt eraan

Vlaamse Renovatiedag komt eraan

Nieuws

Op 26 mei kan u meer dan 90 renovaties bezoeken tijdens de Vlaamse Renovatiedag. Het evenement staat dit jaar volledig in het teken van water.

Op zondagnamiddag 26 mei 2013 organiseren NAV en Ik Ga Bouwen & Renoveren de 15de editie van de Vlaamse Renovatiedag. Bovendien ligt ook de Renovatiegids, die een overzicht biedt van alle 92 renovatieprojecten, in de winkels. Op De Vlaamse Renovatiedag krijgen potentiële verbouwers gratis de kans om gerealiseerde renovaties te bezoeken. Ze kunnen inspiratie opdoen, een gesprek aanknopen met de mensen achter de verbouwing en ook ideeën uitwisselen met de architect en bouwheer.

Deze editie gaat er speciale aandacht uit naar water in al zijn facetten: van buffering van water en het gebruik van regenwater tot het vervangen van oude leidingen. Van zwemvijvers tot sanitair comfort.

De deelnemende renovatieprojecten zijn verzameld in De Renovatiegids, een uitgave van Ik ga Bouwen & Renoveren. Naast een overzicht van de renovatieprojecten, brengt de Renovatiegids ook een dossier over goed beheer van regenwater en de juiste aanpak van de centrale verwarming bij een renovatie. Bovendien geeft hij ook nuttige tips voor de inrichting van een functionele badkamer in een beperkt vertrek en presenteert hij enkele inspirerende voorbeelden van gerenoveerde woningen in de stad en op het platteland. De gids is te koop voor 6,95 EUR.

Geïnteresseerden van de Renovatiedag kunnen de renovatieprojecten gratis bezoeken op zondag 26 mei tussen 13u en 18u. Bezoekers moeten zich enkel vooraf online registreren op de website. Opgelet: bepaalde projecten zijn enkel op afspraak te bezoeken. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels