Volg de bijgewerkte opleiding renovatiecoördinator

Volg de bijgewerkte opleiding renovatiecoördinator

Nieuws

Het Centrum voor Afstandsonderwijs (CVA) heeft de cursus voor renovatiecoördinatoren grondig bijgewerkt. De geactualiseerde versie is sinds februari 2012 klaar.

De woningrenovatie is bezig aan een serieuze opmars en de nood aan deskundige begeleiding neemt toe. Daarom ontwikkelde het Centrum voor Afstandsonderwijs (CVA) de cursus voor renovatiecoördinatoren, recht uit de praktijk. De bijgewerkte en geactualiseerde versie is sinds februari 2012 klaar.

De woningrenovatie blijft groeien waardoor de nood aan deskundige begeleiding toeneemt. Vele architecten ontwerpen nog uitsluitend renovatiesprojecten wat pakken werk van lastige coördinatie en tijdende werfopvolging tot gevolg heeft. Een opgeleide renovatieorganisator kan de architect, de aannemer, uiteraard ook de bouwheer, veel werk uit handen nemen.

Bijgewerkte versie

Het Centrum voor Afstandsonderwijs (CVA) ontwikkelde met Arnold Lampaert (auteur van ‘Van bouwvallig naar bijna nieuw’) de cursus voor renovatiecoördinatoren, recht uit de praktijk. De eerste cursisten werden in juni 2011 ingeschreven. Een grondig bijgewerkte, geactualiseerde versie is sinds 2 februari 2012 klaar.

Over enkele maanden worden examens afgenomen en staan deze mensen klaar om renovatiearchitecten te assisteren, de functie van renovatiewerfleider op te nemen, om bouwheren te helpen bij het zoeken van oude panden en om bouwpromotors en makelaars te begeleiden. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels