Volg een postgraduaat Integraal Innovatief Duurzaam (ver)Bouwen aan de PXL

Nieuws

In de nieuwe fusiehogeschool PXL zal voor de tweede keer het postgraduaat Integraal Innovatief Duurzaam (ver) Bouwen georganiseerd worden.

In samenwerking met Dubolimburg worden 6 modules doorlopen, waaronder ook werf- en bedrijfsbezoeken. De globale doelstelling van de opleiding is het verwerven van de nodige competenties om een volledig bouwproces op een duurzame en integrale manier te ontwikkelen en te sturen.

De bouwwereld staat voor grote uitdagingen. De streefdoelen van het actieplan Limburg gaat klimaatneutraal, bewijzen de nood aan een degelijke opleiding voor integraal duurzaam en innovatief bouwen en verbouwen.

Kris Asnong Coördinator Dubolimburg : ” Duurzaamheid is geen optie meer, het is een must. Hogescholen zijn als gobetweens essentiële partners om het containerbegrip duurzaam bouwen mee te vertalen in heldere, praktische, haalbare targets voor alle toekomstige bouwprofessionelen. Bouwprofessionelen zijn het cement van duurzaam bouwen, de stabiele fundamenten, de solide constructie.”

Alle informatie of inschrijvingsmodaliteiten kan je hier terugvinden

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels