Bespaar met een abonnement op Ik ga Bouwen!

abonnement voordeel

Van jouw bouw-of renovatieproject een droomproject maken? Dan is dit iets voor jou! Ik ga Bouwen begeleidt je doorheen het hele traject: van aankoop tot verkoop, van bouwen tot renoveren en van afwerken tot inrichten. Geniet nu 1 jaar of 2 jaar van inspiratie & advies. Kies hieronder je abonnement en bespaar tot 10%!

Tip: Kies bij betaalmethode voor domiciliëring en betaal gespreid per 3 maanden. Je krijgt nu een extra korting van 5%!


Waarom Ik ga Bouwen?
Plannen voor je woning? Ik ga Bouwen begeleidt je doorheen het hele traject: van aankoop tot verkoop, van bouwen tot renoveren, van afwerken tot inrichten. Wij informeren en inspireren je iedere maand opnieuw met relevante, duidelijke artikels die je helpen bij de uitvoering van jouw droomproject.

Voordelen voor Ik ga Bouwen abonnees
Met een Ik ga Bouwen abonnement geniet je elke keer weer van de beste koop, bouw en renovatietips. Je ontvangt Ik ga Bouwen veilig en gratis in je brievenbus en bent daarmee voordeliger uit dan wanneer je het los koopt in de winkel.

Geef Ik ga Bouwen cadeau
Ken je iemand die (ook) fan is van verbouwen? Geef dan een abonnement op Ik ga Bouwen cadeau! Vul in het invulformulier eerst de gegevens van de ontvanger in en duid daarna ‘een afwijkend betaaladres invullen’ aan. Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar abo.dpgmedia@partnerpress.be

Deze aanbieding is geldig in België t.e.m. 31/12/2021. Je ontvangt de eerstvolgende editie van Ik ga Bouwen in je brievenbus. Het abonnement stopt automatisch. Uw persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door AMP NV, Lenniksebaan 451, 1070 Anderlecht. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw rechten kunt u de volgende webpagina raadplegen: www.viapress.be/cgv. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Home Deco.