Geniet van alle voordelen van een abonnement op Ik ga Bouwen!

Van jouw bouw-of renovatieproject een droomproject maken? Dan is dit iets voor jou!

Ik ga Bouwen begeleidt je doorheen het hele traject: van aankoop tot verkoop, van bouwen tot renoveren en van afwerken tot inrichten. Geniet nu 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar van inspiratie. Kies hieronder je abonnement en bespaar tot € 40,50!

Een abonnement cadeau doen? Dat kan! Vul dan hieronder eerst de gegevens van de ontvanger in en duid daarna ‘een afwijkend betaaladres invullen’ aan.

Tip: Kies bij betaalmethode voor domiciliëring en betaal gespreid per 3 maanden. Je krijgt nu een extra korting van 10%!


Ik ga Bouwen abonnement
Plannen voor je woning? Ik ga Bouwen begeleidt je doorheen het hele traject: van aankoop tot verkoop, van bouwen tot renoveren, van afwerken tot inrichten. Wij informeren en inspireren je iedere maand opnieuw met relevante, duidelijke artikels die je helpen bij de uitvoering van jouw droomproject.

Voordelen voor Ik ga Bouwen abonnees
Met een Ik ga Bouwen abonnement geniet je elke keer weer van de beste koop, bouw en renovatietips. Je ontvangt Ik ga Bouwen in je brievenbus, nog voordat het in de winkel ligt, en bent daarmee voordeliger uit dan wanneer je het los koopt in de winkel.

Kies jouw Ik ga Bouwen abonnement
Geniet nu 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar van bouw- en renovatietips.
Kies op deze website je abonnement en bespaar tot € 40,50! Ken je iemand die (ook) fan is van verbouwen? Geef dan een abonnement op Ik ga Bouwen cadeau! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar abo.dpgmedia@partnerpress.be

Deze aanbieding is geldig in België t.e.m. 31/12/2020. Het voordeeltarief geldt voor 5/10/20 nummers, ongeacht eventuele prijsstijgingen. Je ontvangt de eerstvolgende editie van Ik ga Bouwen in je brievenbus. Het abonnement stopt automatisch. Uw persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door AMP NV, Lenniksebaan 451, 1070 Anderlecht; ondernemingsnummer 0403.482.188. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw rechten kunt u de volgende webpagina raadplegen: www.viapress.be/cgv. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Home Deco.