Waarom moet u kiezen voor gepolierd beton?

Ruwbouw

Gepolierd beton is een vaak gebruikte vloerafwerking. Vooral in grotere ruimtes kan het een relatieve goedkope en stevige oplossing zijn. Enkele redenen waarom u gepolierd beton kan overwegen.

Gepolierd beton is een vaak gebruikte vloerafwerking. Vooral in grotere ruimtes kan het een relatieve goedkope en stevige oplossing zijn. Enkele redenen waarom u gepolierd beton kan overwegen. Een betonvloer is volledig naadloos afgewerkt. Hierdoor zal u veel minder snel last hebben van slijtage en krijgen ook vuil en bacteriën geen kans. Daarbij komt ook dat het onderhoud van de vloer heel eenvoudig is. Omdat een betonnen vloer een industriële look uitstraalt, is het uitermate geschikt voor grote ruimtes zoals toonzalen en kantoren. De prijs wordt aanzienlijk gedrukt als u er grote ruimtes mee bekleedt.

Ten slotte heeft een gepolierde betonnen vloer een tijdloos karakter en is er veel variatie wat betreft kleuren en zelfs structuur.

Vooraleer u overgaat tot een betonnen vloer, moet u ook deze nadelen in rekening nemen.

De glans van de vloer zal na verloop van tijd afslijten en ook de toplaag kan beginnen afschilferen. Bovendien kunnen vlekken moeilijk verwijderd worden. Bij kleine ruimtes kan de prijs dan weer aanzienlijk oplopen.

(rdm)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels